Βαλένθια – Εσπανιόλ 2-1 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βαλένθια – Εσπανιόλ 2-1 (vid)

bet365

Φως στο... τούνελ είδε η Βαλένθια στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ και για πρώτη φορά έπειτα από τα μέσα Οκτωβρίου, πανηγύρισε νίκη στο πρωτάθλημα, με το τελικό 2-1!

Οι «νυχτερίδες» που έχουν ταλαιπωρηθεί τρομερά τη φετινή σεζόν και βρίσκονται ξανά με τον Βόρο στον πάγκο μέχρι το φινάλε της σεζόν, έπειτα από την αποχώρηση του Πραντέλι, γεύτηκαν ξανά τη νίκη, την οποία, σε επίπεδο La Liga, αγνοούσαν από τις 16/10 και το ματς με τη Χιχόν!

Στο «Μεστάγια», νωρίς το μεσημέρι, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή απέναντι στους Καταλανούς και αφού πρώτα ο Ντιέγο Λόπες αντέδρασε σωστά σε μια καλή ευκαιρία του Σολέρ, ήρθε το 1-0 στο 17ο λεπτό με τον Μοντόγια να πλασάρει σωστά από κοντά έπειτα από πανέμορφη συνεργασία με τους συμπαίκτες του, μέχρι να βρεθεί αυτός μόνος με «φάτσα» την εστία.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ.

Η Βαλένθια διπλασίασε τα τέρματά της με τον Σάντι Μίνα στο 73', όταν από εκτέλεση φάουλ του Παρέχο από πολύ πλάγια θέση ενδεχομένως και να πέρασε την τελική γραμμή η μπάλα, ωστόσο, από την απόκρουση του Λόπες, ο Μίνα με κεφαλιά από κοντά έγραψε το 2-0.

Το δεύτερο γκολ της ομάδας του Βόρο ήρθε σε χρονικό διάστημα που η Εσπανιόλ έδειχνε αποφασισμένη να ρισκάρει και να επιτεθεί. Αυτό, έφερε το γκολ της μείωσης του σκορ στο 85' με τον Νταβίντ Λόπεθ να παίρνει το «ριμπάουντ» από την τρομερή απόκρουση του Ντιέγο Άλβες και να κάνει την προβολή για το 2-1.

Παρά την ανησυχία στις τάξεις των γηπεδούχων, κράτησαν το προβάδισμα και τους τρεις βαθμούς, για να βρεθούν στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα