Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 1-0

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος δεν έπαιξαν καλά, αλλά πήραν το 1-0 επί της Μπέτις και ανέβηκαν στο +4 από την 5η θέση.

Η Ατλέτικο δεν είναι στα καλύτερά της φέτος και έχει ξεμείνει εκτός κούρσας τίτλου από νωρίς. Κάποια στιγμή βρέθηκε και εκτός τετράδας και είναι δύο αγωνιστικές τώρα που επέστρεψε σε αυτήν. Επομένως, σε αυτήν την καμπή της σεζόν, εκείνο που έχει σημασία, είναι οι νίκες. Αυτή την πήρε υποδεχόμενη την Μπέτις, αλλά το έκανε με το φτωχό 1-0, υποφέροντας έως το φινάλε.

Οχι ότι οι Ανδαλουσιανοί είχαν κλασικές φάσεις για να ισοφαρίσουν, αλλά υπήρξαν στιγμές που πίεσαν και άγχωσαν τους γηπεδούχους. Ο Τσόλο Σιμεόνε πάντως πανηγύρισε έντονα το γκολ της ομάδας του. Αυτό ήρθε νωρίς (8') από σέντρα του Βρσάλικο, αλλά δεν θα έφτανε η μπάλα στα πόδια του Γκαϊτάν, για να σκοράρει, εάν δεν έκανε το λάθος ο Ντονκ της Μπέτις.

Τώρα η Ατλέτικο βρέθηκε στο +4 από την 5η Βιγιαρεάλ (έχει ματς λιγότερο), ενώ η Μπέτις του Βικτορ Σάντσεθ έχει δημιουργήσει απόσταση εννέα βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Μογιά, Σάβιτς, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Βρσάλικο, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ, Γκαϊτάν (63' Καράσκο), Γκριεζμάν (90'+2' Χιμένες), Τόρες (70' Γκαμεϊρό).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα