Ο Άρης συζητάει με Ούγκο Σόουζα

Ο Άρης συζητάει με Ούγκο Σόουζα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης συζητάει με Ούγκο Σόουζα

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, Ούγκο Σάντζεθ για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Άρη για συμβόλαιο διάρκειας τουλάχιστον έξι μηνών. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών χρονολογούνται από την περασμένη εβδομάδα και στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να κλείσει η συμφωνία.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά σημεία ταύτισης μεταξύ του Άρη και του 24χρονου ποδοσφαιριστή και απλά απομένει να περάσει τις εργομετρικές εξετάσεις ώστε να «σφραγιστεί» η απόκτησή του.

Ο Ούγκο Σόουζα είναι… παιδί της Πόρτο καθώς ανδρώθηκε στη σπουδαία πορτογαλική ομάδα δίχως όμως να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Για την ακρίβεια, έπειτα από επτά χρόνια στους «Δράκους», το 2011 παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Brasov (σ. σ. Ρουμανία), ενώ ολοκλήρωσε τη χρονιά στον Απόλλωνα Λεμεσού κάνοντας όμως μόλις δύο συμμετοχές.

Την περίοδο 2012-13 παρέμεινε στην Κύπρο και συνεργάστηκε με την Πάφο έχοντας οκτώ παιχνίδια για να ακολουθήσει μια γεμάτη χρονιά στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτιγκ Λισαβόνας με 20 αγώνες. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα του Βελγίου με τη φανέλα της Μπέβερεν μετρώντας 16 συμμετοχές.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα