Γεωργιάδης: «Κάναμε αρκετά λάθη με Αστέρα»

Δημήτρης Τομαράς
Γεωργιάδης: «Κάναμε αρκετά λάθη με Αστέρα»

bet365

Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του αλλά και στην εν γένει προσπάθεια του ΑΟ Τρικάλων με Αστέρα στάθηκε ο τεχνικός τους, Γιώργος Γεωργιάδης.
Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:
Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, με ενθουσιασμό και το παιχνίδι ήταν αρχικά ισορροπημένο. Μετά το γκολ και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας και ο Αστέρας έδειξε εκεί την ποιότητα του καταφέρνοντας να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ.
Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που την πετύχαμε στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση όπως φάνηκε και στα παιχνίδια της με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Κάναμε σήμερα αρκετά λάθη που δεν τα κάναμε στα υπόλοιπα παιχνίδια αλλά αυτό έχει να κάνει και με την ποιότητα που έχει ο Αστέρας. Εμείς τώρα βλέπουμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής για πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί δεν έχουμε πλέον περιθώρια. Έχουμε μείνει αρκετά πίσω και θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Τα νέα παιδιά που έχουν έρθει είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο να παίξουν όλοι και άμεσα. Σιγά σιγά μέσα από την λειτουργία της ομάδας θα προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε όσο πιο καλά μπορούμε.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα