Σιόβας: «Ήρθα για να βοηθήσω τη Λεγανές» (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σιόβας: «Ήρθα για να βοηθήσω τη Λεγανές» (pics & vids)

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας στην παρουσίασή του τόνισε πως είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα της Λεγανές να μείνει στην κατηγορία.
Ο Σιόβας στην παρουσίασή του τόνισε για:
Τους στόχους του: Ο στόχος μου είναι να βελτιώσω το επίπεδό μου και να βοηθήσω την ομάδα της Λεγανιές να ανέβει στην βαθμολογία. Ήρθα για να βοηθήσω την Λεγανιές. Θέλω να πηγαίνω βήμα βήμα και μετά να δω εάν θα συνεχίσω και του χρόνου. Η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι η κορυφαία Λίγκα στον κόσμο μαζί με την Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα έχει χαρακτήρα οικογένειας.
Ο Σιόβας - που είπε ακόμα ότι θέλει να ευχαριστηθεί την χρονιά και μετά να δει το τι θα κάνει τον Ιούνιο - ήδη προπονήθηκε κάτω από τις οδηγίες του κόουτς Ασιέρ Γκαριτάνο και ρόλο μεταφραστή είχε ο Ουνάι Μπουστίνζα. Ο Σιόβας επιχείρησε να μιλήσει ισπανικά - όπως αναφέρεται. Κλείνοντας είπε για:
Το υπόλοιπο της χρονιάς: Σας ευχαριστώ όλους. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό υπόλοιπο σεζόν και να κερδίσουμε πολλά ματς.
Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τξέμα Ίντιας, απάντησε σε ερωτήσεις επισημαίνοντας πως ο Σιόβας θα είναι ο αντί-Ιμπάνιεθ. Ακόμα είπε για:
Την ομάδα και τον Σιόβα: Πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία στην ομάδα και να φέρουμε παίκτες ικανούς να μας βοηθήσουν, όπως ο Σιόβας. Όχι παίκτες που είναι εκτός ή έχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο ποδοσφαιριστής θα μας βοηθήσει με την εμπειρία που διαθέτει τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Νομίζω ότι η ποιότητά του θα ταιριάξει στον σύλλογό μας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα