Μήτρογλου: «Θα παλέψουμε για να πάμε στο Μουντιάλ»

Μήτρογλου: «Θα παλέψουμε για να πάμε στο Μουντιάλ»

Gazzetta team
Μήτρογλου: «Θα παλέψουμε για να πάμε στο Μουντιάλ»

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε για την πορεία της Εθνικής ομάδας, τονίζοντας πως αυτή θα καταφέρει να προκριθεί στο Μουντιάλ.

Διαβάστε ένα κομμάτι απ' όσα είπε την εφημερίδα «Real News»:

Για την Εθνική: «Θεωρώ ότι έχουμε μπει σε καλό δρόμο και προσπαθούμε σιγά-σιγά να επαναφέρουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει. Στόχος μας να πάμε στο Μουντιάλ και όλοι θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Για τα ματς με την Ντόρτμουντ του Παπασταθόπουλου στο Champions League: «Θα είναι εξαιρετικό παιχνίδι, καθώς η Ντόρτμουντ είναι μεγάλη ομάδα και για εμάς τους ποδοσφαιριστές το να αγωνιζόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ό,τι καλύτερο, πόσο μάλλον στη φάση των 16. Με τον Σωκράτη αγωνιζόμαστε μαζί από παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον»

Για τη ζωή στην Πορτογαλία: «Η Πορτογαλία είναι μια όμορφη χώρα και είμαι ευτυχισμένος. Η καθημερινότητά μου περιλαμβάνει πολλές προπονήσεις και δύο αγώνες κάθε εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι μου μένει ελάχιστονς ελεύθερος χρόνος».

Για το αν είχε προτάσεις πριν ανανεώσει στην Μπενφίκα:«Υπήρχαν προτάσεις, αλλά όταν αγωνίζεσαι σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως η Μπενφίκα, που σου παρέχει τα πάντα και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, δεν έχεις και πολλά να σκεφτείς».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα