Στην τελική ευθεία το θέμα Σιόβα

Στην τελική ευθεία το θέμα Σιόβα

Δημήτρης Τομαράς
Στην τελική ευθεία το θέμα Σιόβα

bet365

Οι εκπρόσωποι του Δημήτρη Σιόβα είχαν και την Πέμπτη συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του παίκτη σε ισπανική ομάδα. Ζήτημα ωρών πια το... αντίο με δανεισμό.

Τελειώνει εντός των επόμενων ωρών ή το αργότερο ημερών το θέμα Σιόβα. Οι εκπρόσωποι του έμπειρου στόπερ είχαν και την Πέμπτη επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως λίαν συντόμως θα ξεκαθαρίσει ο επόμενος ποδοσφαιρικός του προορισμός στην Ισπανία ως δανεικός για έξι μήνες με οψιόν αγοράς.

Ο στόχος είναι να κλείσει το deal το συντομότερο δυνατόν. Η πλευρά του παίκτη επιβεβαιώνε πως η υπόθεσή του έχει μπει σε πολύ καλό δρόμο αλλά δεν διέρρεε το όνομα του ισπανικού συλλόγου που θα πάει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα