Σεβίλλη – Μάλαγα 4-1

Γιώργος Καραμάνος
Σεβίλλη – Μάλαγα 4-1

bet365

Τρομεροί οι Σεβιγιάνοι έβαλαν στο ξεκίνημα τέσσερα γκολ σε 11 λεπτά και διέλυσαν με 4-1 την Μάλαγα, για να προσπεράσουν ακόμα και την Μπαρτσελόνα.

Αήττητη για πέντε αγωνιστικές η Μάλαγα έκανε το κοντινό ταξίδι για την γειτονική Σεβίλλη. Ωστόσο, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» οι Σεβιγιάνοι πραγματοποίησαν το κορυφαίο 11λεπτο της σύγχρονης ιστορία τους και διέλυσαν με 4-1 τους αντίπαλούς τους. Από το 25' έως το 35' έβαλαν τέσσερα γκολ και κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει πολύ πίσω στο χρόνο, στο μακρινό 1952.

Η Μάλαγα έπαιξε με την άμυνα ψηλά και έτσι δέχτηκε το πρώτο (25' Βιέτο) και το τρίτο γκολ (34' Μπεν Γιεντέρ). Ενδιάμεσα, ο Βιέτο (28') και στο τέλος ο Βιτόλο (35') σκόραραν εξ επαφής. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και έχασαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός τους και στο 61' έμειναν με παίκτη λιγότερο (αποβολή Ραμί).

Στο 64' η Μάλαγα μείωσε με εκτέλεση φάουλ του Σάντρο, ο οποίος πανηγύρισε το τρίτο φετινό του με αυτόν τον τρόπο, ξεδιπλώνοντας ένα ταλέντο που κανείς δεν γνώριζε στην Μπαρτσελόνα. Μέχρι το φινάλε πίεσαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά ήταν τεράστια η απόσταση που έπρεπε να καλύψουν στο σκορ και είδαν την Σεβίλλη να απογειώνεται στους 33 βαθμούς και στην 2η θέση, ξεπερνώντας κατά δύο ακόμα και την Μπαρτσελόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα