Ο Νίκος Γιαννιτσάνης απαντά μέσω του gazzetta.gr στον Αλέξη Κούγια

Νίκος Μαρούδας
Ο Νίκος Γιαννιτσάνης απαντά μέσω του gazzetta.gr στον Αλέξη Κούγια

bet365

Ο Νίκος Γιαννιτσάνης απέκλεισε την... ομάδα του, την ΑΕΛ, και μέσω του gazzetta.gr απαντάει στον Αλέξη Κούγια για τον πανηγυρισμό του, αλλά και το μαρκάρισμα στον Γκόλια, τονίζοντας πως το καλοκαίρι θα επιστρέψει στους «βυσσινί».

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Νίκος Γιαννιτσάνης σκόραρε στο ματς των Τρικάλων με την ΑΕΛ και ουσιαστικά απέκλεισε την ομάδα στην οποία ανήκει! Ο νεαρός επιθετικός, βρέθηκε στο επίκεντρο αμέσως μετά το ματς. Ο λόγος το γκολ που σημείωσε και οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ό,τι δεν του άρεσε ο πανηγυρισμός του και ένα μαρκάρισμα στον Γκόλια.

Με καθαρό μυαλό πλέον, ο 22χρονος επιθετικός απαντάει στον ισχυρό άντρα της ΑΕΛ, μέσω του gazzetta.gr. Μεταξύ άλλων, τονίζει πως δεν είχε καμία πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλό του, ενώ ξεκαθαρίζει πως το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην ομάδα του, την ΑΕΛ. Επίσης μιλάει για την πρόκριση και την δύσκολη συνέχεια των Τρικάλων, ενώ εύχεται καλή συνέχεια και στους «βυσσινί».

Σκόραρες κόντρα στην ομάδα σου! Πως το έζησες όλο αυτό; Έχεις να απαντήσεις κάτι στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά το ματς;

«Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής των Τρικάλων. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ και θα το σεβαστώ. Όσο για το δυνατό τάκλιν στον Γκόλια, ήταν σε αγωνιστικά πλαίσια, βρήκα την μπάλα, δεν είχα πρόθεση να χτυπήσω τον ποδοσφαιριστή και του ζήτησα αμέσως συγνώμη».

Είχε ιδιαιτερότητες η προετοιμασία σου για το συγκεκριμένο παιχνίδι ή δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με τα άλλα ματς; Σκεφτόσουν ότι έπρεπε να αποδείξεις κάτι;

«Είμαι επαγγελματίας και αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής των Τρικάλων. Δεν σκέφτηκα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι».

Το καλοκαίρι ο δανεισμός σου ολοκληρώνεται. Σκέφτεσαι την επόμενη μέρα;

«Όπως είπα και πριν έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ ακόμα δύο χρόνια, αυτή τη στιγμή δίνω το 100% για τα Τρίκαλα και το καλοκαίρι είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην ΑΕΛ».

Πως νιώθεις που τα Τρίκαλα βρίσκονται στους «16» του Κυπέλλου;

«Πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Το γήπεδο σήμερα γέμισε και ο κόσμος μας έδωσε απίστευτη ώθηση για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Η συνέχεια για τα Τρίκαλα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θα είναι δύσκολη;

«Ξεκινήσαμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα, η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί, αλλά το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και θα πρέπει από το επόμενο παιχνίδι να αρχίσουμε να παίρνουμε τις νίκες ώστε να ανέβουμε στη βαθμολογία. Ξεκάθαρος στόχος είναι η άνοδος και είμαι πεπεισμένος πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Όσο αφορά το Κύπελλο, περιμένουμε, την κλήρωση και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Την πορεία της άλλης σου ομάδας, της ΑΕΛ, πως την βλέπεις μέχρι τώρα, αλλά και για τη συνέχεια;

«Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΛ και είμαι σίγουρος πως θα ανακάμψει και η βαθμολογική της θέση αυτή τη στιγμή την αδικεί. Εύχομαι σε όλους τους πρώην συμπαίκτες μου καλή συνέχεια και περαστικά στον φίλο μου τον Γκόλια, αν έχει τραυματιστεί».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα