Χωρίς εκπλήξεις στη Νέα Σμύρνη η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς εκπλήξεις στη Νέα Σμύρνη η Κέρκυρα

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ θέση βασικού θα πάρει ο Ζορμπάς.

Στην Αθήνα βρίσκεται η Κέρκυρα, η οποία την Κυριακή το απόγευμα αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο. Οι «Φαίακες», έχουν έρθει χωρίς απουσίες και ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που πήρε τους δύο βαθμούς από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Το 4-2-3-1 (που ήταν 4-4-2 στα προηγούμενα ματς) επιστρέφει. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κουτζαβασίλης, η τετράδα της άμυνας μένει ως έχει, δηλαδή με τους Σπίνουλα, Βενέτη, Ιωάννου και Ζαραδούκα. Αμυντικοί μέσοι ο Σιόντης με τον Νίκιτς, δεξί εξτρέμ ο Γεωργίου, αριστερό ο Επστάιν, επιστρέφει και παίρνει θέση βασικού ως δεκάρι ο Ζορμπάς και στην επίθεση θα βρεθεί ο Τουράμ.

Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Gomes, Σπίνουλας, Adilehou, Dimitrovski, Βενέτης, Ιωάννου, Nikic, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Doualla, Epstein, Ζορμπάς, Thuram, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα