Νεϊμάρ: «Η οικογένειά μου πέρασε δύσκολα με το θέμα της φορολογίας»

Νεϊμάρ: «Η οικογένειά μου πέρασε δύσκολα με το θέμα της φορολογίας»

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ: «Η οικογένειά μου πέρασε δύσκολα με το θέμα της φορολογίας»

bet365

Ο ίδιος έχει συνηθίσει τα σχόλια, την κριτική, την ενασχόληση του Τύπου καθημερινά μαζί του. Η οικογένεια του Νεϊμάρ, όμως, ζορίστηκε με όλη την προβολή του θέματος της φορολογίας.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Μπαρτσελόνα μπλέχτηκε σε υπόθεση με φοροδιαφυγή και όφειλε να διευθετήσει σημαντικές εκκρεμότητες, σε ένα θέμα το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Gol T»:

«Η οικογένειά μου έχει περάσει δύσκολα εξαιτίας όλης αυτής της υπόθεσης με τους φόρους. Εγώ έχω συνηθίσει και την πίεση και το να μιλάει ο κόσμος για εμένα, όμως οι γονείς μου και τα συγγενικά μου πρόσωπα δεν το έχουν αυτό...».

Αναφορικά με το πρόσφατο ισόπαλο clasico, ο Νεϊμάρ ανέφερε:

«Αισθάνομαι ότι χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Είχαμε πετύχει το γκολ, σχεδόν είχαμε πάρει τη νίκη όμως δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά. Με έχει στοιχειώσει η δική μου χαμένη ευκαιρία».

Όσο για την τραγωδία της Σαπεκοένσε, δήλωσε:

«Είναι πολύ δύσκολο... Είχα φίλους σε αυτή την πτήση... Αν είχα σκοράρει στο clasico θα είχα βγάλει τη φανέλα γιατί φορούσα αυτή της Σαπεκοένσε από κάτω. Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όλους, στις οικογένειές τους και στα παιδιά που έμειναν δίχως τον πατέρα τους...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα