Μπέντο: «Μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα»

Μπέντο: «Μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα»

Δημήτρης Τομαράς
Μπέντο: «Μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα»

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο προσπάθησε να εξηγήσει το γιατί ο Ολυμπιακός έχασε με τέτοιον τρόπο τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.
Αναλυτικά:
Το σχόλιό του για το παιχνίδι: «Πιστεύω οι δύο ομάδες είχαν τον ίδιο στόχο αλλά διαφορετικές στρατηγικές, και οι δύο θέλαμε την πρώτη θέση και την νίκη, του ΑΠΟΕΛ του αρκούσε και η ισοπαλία, προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε κάτι το οποία στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο το πετύχαμε αλλά μετά δεν περιορίσαμε τις αντεπιθέσεις του ΑΠΟΕΛ. Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα κάτι που μας στοίχισε και στα δύο παιχνίδια. Δεν είχαμε την ισορροπία που θέλαμε».
Την δήλωσή του ότι δεν θα ήταν αποτυχία η 2η θέση αν κάποιος δει τις ομάδες του ομίλου: «Από το γεγονός ότι έχουμε προκριθεί είμαστε ευχαριστημένοι, σε κανένα από τα παιχνίδια δεν είμασταν κατώτεροι συμπεριλαμβανομένων των αγώνων με το ΑΠΟΕΛ και γι’ αυτό είμαστε ευχαριστημένοι. Κάναμε λάθη και μπορούσαμε καλύτερα αλλά βρεθήκαμε κοντά στο να μην προκριθούμε, σίγουρα έγιναν λάθη αλλά πρέπει να δούμε το τι πετύχαμε».
Τους Ρομαό και Μιλιβόγεβιτς: «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Ρομαό. Δεν αξίζαμε το σημερινό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι μας δεν ήταν γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω ότι επηρέασε η απουσία του Λούκα, ήταν μια απόφαση που θεωρήσαμε ότι έπρεπε να μην παίξει γιατί έχει πολλά παιχνίδια και πολύ βάρος και αποφασίσαμε να μην είναι εδώ αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό επηρέασε».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα