«Ζάλισε» τη Γκλάντμπαχ κι έκανε νέο ρεκόρ η Μπαρτσελόνα!

«Ζάλισε» τη Γκλάντμπαχ κι έκανε νέο ρεκόρ η Μπαρτσελόνα!

Κώστας Ζάλιαρης
«Ζάλισε» τη Γκλάντμπαχ κι έκανε νέο ρεκόρ η Μπαρτσελόνα!

bet365

Την κορυφαία επίδοση που η ίδια κατείχε από το 2010, ξεπέρασε η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης στο παιχνίδι με τη Μπορούσια Γκλάντμπαχ όσον αφορά στο κομμάτι των μεταβιβάσεων της μπάλας σε ένα ματς!

Οι «μπλαουγκράνα», ζάλισαν τους Γερμανούς, τους οποίους νίκησαν με το ευρύ 4-0 και πραγματοποίησαν 991 πάσες, ξεπερνώντας τη δική τους κορυφαία επίδοση στο συγκεκριμένο κομμάτι, έπειτα από τις 971 που είχαν καταγράψει το 2010, σε παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρούμπιν Καζάν (2-0)!

Το ποσοστό κατοχής της μπάλας απέναντι στη Γκλάντμπαχ, στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε στα επίπεδα του 73%, ενώ από τις 991, οι 905 είχαν τον σωστό αποδέκτη, με ποσοστό επιτυχίας στο 91,3%.

Η επίδοση του 2010 ήταν η κορυφαία μέχρι τη φετινή, ωστόσο, στο top-5 με τις περισσότερες πάσες σε ένα 90λεπτο, βρίσκεται... μόνο η Μπαρτσελόνα, αφού το 2012 είχε σε ματς με τις Σέλτικ (δύο φορές) και Μπάγερ Λεβερκούζεν, ξεπερνούσε συνεχώς τις 950 μεταβιβάσεις της μπάλας.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η ομάδα που έχει καταγράψει τις περισσότερες φάσεις στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτή τη στιγμή η Μπάγερν Μονάχου με τις 4.635 και οι Καταλανοί έρχονται δεύτεροι με σύνολο 4.246.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα