Ερυθρόλευκη αποθέωση και λατρεία στην Κύπρο (pics & vid)

Ερυθρόλευκη αποθέωση και λατρεία στην Κύπρο (pics & vid)

Gazzetta team
Ερυθρόλευκη αποθέωση και λατρεία στην Κύπρο (pics & vid)

bet365

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στην Κύπρο υποδέχθηκε με θέρμη και... αποθέωση την ομάδα και στην Λάρνακα, όπου έφτασε αεροπορικώς η αποστολή.
«Όπου κι αν πας, θα ‘χεις εμάς...», τραγουδούν οι φίλοι του Ολυμπιακού που πάντα ακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα. Η Κύπρος δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, καθώς και εκεί ο Ολυμπιακός απολαμβάνει τεράστια απήχηση, πιστούς φιλάθλους και μεγάλη αγάπη. Κάτι το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» αντιλήφθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, οπότε η αποστολή για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Εκεί την περίμενε πλήθος κόσμου, ενήλικες, αλλά και μικρά παιδιά, από τις σχολές του Ολυμπιακού. Η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή, με φωνές, συνθήματα και φυσικά την ιαχή «Ολυμπιακός! Ολυμπιακός!» να δονεί το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας υπέγραψαν πάμπολλα αυτόγραφα και έβγαλαν ακόμη περισσότερες φωτογραφίες, έως ότου φτάσουν στην έξοδο και επιβιβαστούν στο πούλμαν, το οποίο θα τους μετέφερε στο ξενοδοχείο.
Η αγάπη του κόσμου για τον Ολυμπιακό φάνηκε ακόμη μία φορά σε υπερθετικό βαθμό, στην Κύπρο. Δεν είναι υπερβολή να τονιστεί ότι ο κόσμος έκανε την ομάδα να αισθανθεί σαν να παίζει και πάλι... εντός έδρας!
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα