Ουζουνίδης: «Να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει»

Ουζουνίδης: «Να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει»

bet365

Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να βοηθήσει με την παρουσία του στο ματς με την Θέλτα, όπου θα δοκιμάσει κάποια νέα πρόσωπα, έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αλλαγές στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την εντεκάδα του Παναθηναϊκού, αλλά όχι και στο σύστημα προανήγγειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Θέλτα.

«Είναι κίνητρο να αφομοιώσουν οι παίκτες όλα όσα ζητάω αλλά και κάποια παιδιά να δείξουν ότι είναι εδώ και μπορούμε να τους υπολογίζουμε. Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, παίζουμε το ίδιο σύστημα με αλλαγές προσώπων για να δω τι μπορούν να δώσουν. Ελπίζω να ανταποκριθούν και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Να δώσουν το 100%. », είπε ο 48χρονος τεχνικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ισπανική ομάδα, λέγοντας: «Η Θέλτα είναι καλός αντίπαλος. Έχει διαφορετικό πρόσωπο στο ισπανικό πρωτάθλημα και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Παράγει φάσεις αλλά δέχεται και γκολ. Θα προσαρμόσουμε τα πλάνα μας σε αυτά τα δεδομένα για να πάρουμε τη νίκη. Την ψυχολογία τη φτιάχνουν οι νίκες. Να έρθει ο κόσμος και να βοηθήσει».

Όσον αφορά τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του, τόνισε: «Θα ήθελα κάποιους που δεν είναι στη λίστα, όπως για παράδειγμα οι Μπουμάλ, Τελάντερ και Ρέις. Δεν μπορώ να το αλλάξω και πρέπει να το δεχθώ.. Θα προτιμούσα να μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιους στη θέση εκείνων που έχουν παίξει πολλά ματς».

Τέλος αναφορικά με την απουσία του Άσπας, επεσήμανε: «Είναι καλό που δεν θα παίξει ο Άσπας αλλά κι εμείς έχουμε κάποιους που δεν θα παίξουν λόγω επιλογής δικής μου γιατί είναι φορτωμένοι με παιχνίδια ή θα θέλω να δω άλλους σε κάποιες θέσεις. Δεν θα πω ονόματα».

Από την πλευρά του ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, είπε: Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό παρ’ ότι ξέρουμε ότι έχουμε αποκλειστεί. Για την ομάδα και την ψυχολογία μας θα είναι σημαντικό να πάρουμε την νίκη. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Θα μας βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία και τον εγωισμό μας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα