Ερχονται για τον αγώνα της ζωής τους!

Ερχονται για τον αγώνα της ζωής τους!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ερχονται για τον αγώνα της ζωής τους!

bet365

Οι Τσέχοι της Σλόβαν «πετούν» σήμερα για τη Θεσσαλονίκη, βλέπουν ως «τελικό» την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα που ο Τρπισόφσκι απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Σπάρτα Πράγας.

Από το βράδυ της Τρίτης θα βρίσκονται στην Ελλάδα, οι Τσέχοι της Σλόβαν, που αναχωρούν το απόγευμα από την Πράγα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή της Σλόβαν ταξίδεψε οδικώς από το Λίμπερετς για την Πράγα και από εκεί θα πετάξουν για τη Θεσσαλονίκη, χωρίς τον Μίλαν Μπάρος και τον Μάρτιν Λάτκα..

Το απόγευμα της Τετάρτης (18:00) θα προπονηθούν στην Τούμπα κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους, που η αποστολή πετάει απόψε για τη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα ο προπονητής της ομάδας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, δηλώνει απόλυτα αφοσιωμένος στην Σλόβαν παρότι τον Οκτώβριο ήταν σε επαφές και διαπραγματεύσεις με την Σπάρτα Πράγας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

«Όντως είχα επαφές με την Σπάρτα, αυτές έχουν ολοκληρωθεί, παραμένω στη Σλόβαν και το μυαλό μου είναι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ», υποστήριξε και τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει μέχρι και την τελευταία στιγμή τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση.

Ο Τρπισόφσκι χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Πέμπτης ως «την πιο σημαντική μέσα στο χειμώνα» καθώς όπως εξήγησε, «για πολλούς παίκτες, έτσι και για μένα μπορεί να είναι το παιχνίδι της ζωής μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα