Το video του gazzetta.gr που έγινε viral στην Πορτογαλία! (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Το video του gazzetta.gr που έγινε viral στην Πορτογαλία! (vid)

bet365

Η συνέντευξη της Κάτια Αβέιρο στο gazzetta.gr έγινε πρώτο θέμα στην Πορτογαλία. Όχι επειδή είπε κάτι σημαντικό για τον αδερφό της, Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά επειδή ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ παρενέβη, κάνοντας παρατήρηση στη μεταφράστρια για το... κόκκινο χρώμα!

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Δεν έχει καμία σχέση με όσους έχεις γνωρίσει μέχρι στιγμής. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι παρακολουθεί τα ματς της αγαπημένης του Σπόρτινγκ στο πλευρό των αναπληρωματικών, έχοντας εξασφαλίσει φυσικά το «πράσινο φως» από τον Ζόρζε Ζεσούς, αρκεί να μην παρέμβει στη δουλειά του καθότι θα φύγει το επόμενο κιόλας λεπτό. Εξάλλου, ακόμη κι αν κάνει πράξη την "απειλή" του και φύγει, ο Ντε Καρβάλιο θα είναι σε θέση να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας, δεδομένου ότι διαθέτει δίπλωμα προπονητικής.

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ δεν υποκρίνεται, αφήνει τον εαυτό του να κάνει αυτό που θέλει, δίχως δεύτερη σκέψη. Όσοι ήταν στα εγκαίνια των ακαδημιών των «λιονταριών» στην Αθήνα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν άνθρωπο παρορμητικό, παραστατικό, με χιούμορ. Έναν ακομπλεξάριστο πρόεδρο που έπαιζε με τα παιδιά, εκτέλεσε πέναλτι, χωρίς να βάλει κάποιο και μιλούσε με τους πάντες σα να τους ξέρει από καιρό.

Σε μία από αυτές του τις παρορμήσεις του, διέκοψε τη συνέντευξη της Κάτια Αβέιρο στο gazzetta.gr, προκειμένου να... βάλει χέρι στην μεταφράστρια για την επιλογή της να φορέσει κόκκινο παλτό. Όσοι γνωρίζουν τον Ντε Καρβάλια δεν εκπλήσσονται από την αντίδρασή του, αφού νιώθει απέχθεια για το συγκεκριμένο χρώμα, το οποίο είναι αντιπροσωπεύει την Μπενφίκα.

Πορτογαλικά Μέσα, με την «Record» να κάνει την αρχή αναπαρήγαγαν το video του gazzetta.gr, με τα σχόλια των Πορτογάλων αναγνωστών να μην είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για τον ισχυρό άντρα του συλλόγου της πρωτεύουσας.

 

Τελευταία Νέα