Πρόστιμο στους παίκτες και... επιστροφή χρημάτων στους οπαδούς! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Πρόστιμο στους παίκτες και... επιστροφή χρημάτων στους οπαδούς! (vid)

bet365

Εκεί που το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό, στην Αγγλία, γίνονται πράγματα που αποθεώνουν το άθλημα αυτό καθ' αυτό. Πρωταγωνίστρια η Πρέστον που διαχειρίζεται με εξαιρετικό τρόπο τον καυγά δύο παικτών της, την ώρα του αγώνα!

Οι Ζερμέιν Μπέκφορντ και Έοϊν Ντόιλ καυγάδισαν μεταξύ τους στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με αποτέλεσμα ν' αποβληθούν και να εκνευρίσουν τη διοίκηση της ομάδας τους!

Έπειτα από αυτό το περιστατικό, συνέβη κάτι... εξαιρετικό.

Οι ποδοσφαιριστές με ανακοίνωσή τους απολογήθηκαν προς τον κόσμο, τους συμπαίκτες τους, τον σύλλογο και προς το άθλημα, τόνισαν πως «η συμπεριφορά μας δεν αρμόζει σε κανέναν τομέα της ζωής, πόσω μάλλον στον αγωνιστικό χώρο σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι» και πέρα από το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε, θα καταβάλλουν και προς τους οπαδούς που βρέθηκαν στο «Χίλσμπορο», το αντίτιμο των εισιτηρίων της αναμέτρησης!

Έπειτα από την ήττα (2-1) από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η Πρέστον βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ, μόλις έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα