Μπέτις - Θέλτα 3-3

Κώστας Ζάλιαρης
Μπέτις - Θέλτα 3-3

bet365

Προηγήθηκε, είδε τη Μπέτις να κάνει την ανατροπή, να περνάει και δεύτερη φορά μπροστά στο σκορ, όμως η Θέλτα έσωσε τον βαθμό με το τελικό 3-3 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» πριν το ταξίδι στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η προσεχής και τελευταία αντίπαλος του «τριφυλλιού» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος, προηγήθηκαν με το κοντινό πλασέ του Ιάγο Άσπας στο 15', έπειτα από δύο μπαλιές που πέρασαν... ανενόχλητες στα καρέ της Μπέτις, με την άμυνα των γηπεδούχων να ολιγωρεί μοιραία και το σύνολο του Βίκτορ Σάντσεθ να μένει πίσω στο σκορ με 1-0.

Η Μπέτις, ευτύχησε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Ρούμπεν Κάστρο στο 41', σε φάση που δεν θα μπορούσε να προετοιμάσει σε καμία περίπτωση τους οπαδούς της ομάδας για γκολ, όμως ήρθε η ισοφάριση για να... ακολουθήσει τρομερό παιχνίδι στην επανάληψη.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων είχε δοκάρι σε δεξί σουτ στο 48' και ήρθε ο Σανάμπρια στο 53' να περάσει και τον πορτιέρο της Θέλτα και να σουτάρει δυνατά με το αριστερό για την ανατροπή και το 2-1!

Ξανά ο Ιάγο Άσπας θα τρύπωνε στα κενά της άμυνας της Μπέτις στο 61' για να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσια, όμως και πάλι η ομάδα από το Βίγκο θα έπρεπε να κυνηγήσει.

Αυτό, διότι με το γήπεδο να... βράζει παρά τη δυνατή βροχή, ο Πετζέλα στο 73' με κεφαλιά έδωσε νέο προβάδισμα και έναυσμα για νέους έξαλλους πανηγυρισμούς από τους παίκτες του Σάντσεθ από τη στιγμή που η νίκη θα ήταν ακόμα ένα από τα πολλά βήματα που χρειάζεται φέτος η Μπέτις ώστε ν' αποφύγει τις περιπέτειες στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Τα χαμόγελα θα μετριάζονταν για τους γηπεδούχους στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» στο 85' με την κεφαλιά του Ρονκάλια για το τελικό 3-3 με την επίτευξη του οποίου η Θέλτα μόχθησε και πλέον ετοιμάζεται για το ματς της Πέμπτης στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα