Ο Ντε Λα Μπέγια για την ετοιμότητά του και για Τσιμίκα

Ο Ντε Λα Μπέγια για την ετοιμότητά του και για Τσιμίκα

Ο Ντε Λα Μπέγια για την ετοιμότητά του και για Τσιμίκα

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια μίλησε για την επάνοδό του αλλά και για νεαρά παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, όπως είναι ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας.

Πιο αναλυτικά είπε:
 
-Για το σημερινό ματς και τα πολλά νέα πρόσωπα που υπήρχαν στην αρχική ενδεκάδα: «Καταρχήν θα ήθελα να θυμηθούμε για λίγο το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στην έναρξη του παιχνιδιού. Να θυμηθούμε τα θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος της Τσαπεκοένσε. Θα τους θυμόμαστε για πάντα σαν ήρωες γιατί τέτοιοι ήτανε και είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι για ότι συνέβη.
 
Από εκεί και πέρα, συμφωνώ μαζί σας για τα πολλά νέα πρόσωπα που υπήρχαν στην ενδεκάδα, όμως ήταν όλα νέα παιδιά που δουλεύουν καλά στις προπονήσεις. Όπως είδατε ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ένα παιχνίδι, όπως στην περίπτωσή μου όπου βρισκόμουν αρκετό καιρό εκτός δράσης εξαιτίας ενός τραυματισμού. Ήμουν έτοιμος, εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία για να αποκτήσω ξανά την αίσθηση του πως είναι να βρίσκεσαι ξανά σε ένα επίσημο ματς. Αντιμετωπίσαμε πολύ καλά τον αγώνα και γι’ αυτό είχαμε και αυτό το ωραίο αποτέλεσμα».
 
-Για το εάν αισθάνεται και πάλι στο 100% για να βοηθήσει ξανά την ομάδα: «Ναι. Η αλήθεια είναι πως ο τραυματισμός μου κράτησε περισσότερο απ’ όσο πίστευα και μέχρι να έρθω στο 100% ξανά της φυσικής μου κατάστασης, δεν ήθελα να το πιέσω. Όμως αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πανέτοιμος και θέλω να αναπτύσσω τις δυνάμεις μου γιατί είμαι πανέτοιμος να τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα μου και να επιστρέψω και πάλι στις καλές εμφανίσεις».
 
-Για την άποψή του για τον Τσιμίκα: «Είναι αλήθεια πως είδαμε να παίζει ο Τσιμίκας ως αριστερό μπακ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την Ακαδημία, ένα νέο παιδί. Είναι ωραίο να βλέπουμε νέα παιδιά να έρχονται από την Ακαδημία, έρχονται πολύ καλά προετοιμασμένοι για να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα και πιστεύουμε πως πραγματικά μπορούν να το κάνουν».

Best of internet