Λαπόρτα: «Μπορούσαμε να φέρουμε τον Κρ. Ρονάλντο με 17 εκατ. ευρώ»

Λαπόρτα: «Μπορούσαμε να φέρουμε τον Κρ. Ρονάλντο με 17 εκατ. ευρώ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Λαπόρτα: «Μπορούσαμε να φέρουμε τον Κρ. Ρονάλντο με 17 εκατ. ευρώ»

bet365

Ο Ζοάν Λαπόρτα δήλωσε πως η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε το 2003 να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τι είπε για τον Λιονέλ Μέσι...

Ο Ζoάν Λαπόρτα, θήτευσε στον προεδρικό θώκο της «Μπάρτσα» για επτά χρόνια (2003-2010). Η δική του Μπαρτσελόνα κατέκτησε ό,τι βρήκε στο διάβα της: (4 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο Ισπανίας, 3 Super Cup Ισπανίας, 2 Champions League, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).

Αξιομνημόνευτη σεζόν το 2009, όπου η παρέα του Μέσι έγραψε ιστορία, αφού πανηγύρισε όσους τίτλους διεκδίκησε (6 τρόπαια)!

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με επιστροφή στοιχήματος, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ΚΠΡ - Γουλβς.

Ο πιο πετυχημένος πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» παραμονές του clasico αποκάλυψε πως οι Καταλανοί θα μπορούσαν το 2003 να αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο δαπανώντας λιγότερα χρήματα σε σχέση με τα 19 εκατ. ευρώ που ξόδεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτντ.

«Όταν αναλάβαμε την ομάδα υπογράψαμε τους Ροναλντίνιο, Μάρκεζ και Κουαρέσμα. Βρισκόμασταν διαδικασία αναδόμησης της ομάδας.

Ο Ρονάλντο τότε ανήκε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και βρισκόταν κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ατζέντης του, ο οποίος είχε επίσης πελάτες τους Μάρκεζ και Κουαρέσμα επέμενε να αγοράσουμε τον Ντέκο, αλλά ήταν απίθανο.

Τότε μας είπε πως είχε έναν ακόμη καλό παίκτη, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Του είπαμε πως τον γνωρίζαμε και μας είπε πως θα μπορούσαμε να πληρώσουμε δύο εκατομμύρια λιγότερα σε σχέση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έδωσε 19 εκατ. ευρώ».

Ο Λαπόρτα δεν παρέλειψε επίσης να μιλήσει και για τον Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του.

«Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, αλλά είναι πάνω από όλους. Πρόκειται για ένα φυσικό ταλέντο, είναι ένας ηγέτης και σκόρερ. Είναι επίσης ταπεινός και διαθέτει προσωπικότητα. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου.

Θεωρώ πως θα μείνει στην Μπαρτσελόνα για όλη τη ζωή του. Αυτό θέλω. Ζητώ να ανανεώσουν το συμβόλαιο του».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα