Nιόπλιας: «Άξιζε μια μεγάλη νίκη στον ΟΦΗ»

Gazzetta team
Nιόπλιας: «Άξιζε μια μεγάλη νίκη στον ΟΦΗ»

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για την μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού και τόνισε πως ο σύλλογος είχε ανάγκη ένα τόσο σπουδαίο αποτέλεσμα.

Πανευτυχής μετά το τέλος του ματς αλλά και με εμφανή διάθεση να κρατήσει κάτω την μπάλα εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του COSMOTESPORT:

Για το αν ο ΟΦΗ «επέστρεψε» μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο: «Όχι, ακόμη δεν επέστρεψε, ήταν απλά μια πολύ μεγάλη νίκη. Δουλειά όλων μας στον ΟΦΗ είναι να επιστρέψουμε πραγματικά. Σήμερα πετύχαμε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή, μετά από ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Αφιερώνουμε τη νίκη αυτή στον κόσμο μας. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίο όνομα και ιστορία. Την ξέρω 17 χρόνια και της αξίζει μια τέτοια νίκη. Πέρα από το πρώτο καλό δεκάλεπτο του Παναθηναϊκού, ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες και παίξαμε σαν ίσος προς ίσο».

Για τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο: «Η αλήθεια είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος. Έπρεπε να προσαρμοστούμε, να παίξουμε με διαφορετική ανάπτυξη, διαφορετικές αμυντικές αντιδράσεις και από εκεί και πέρα θέλει πείσμα και δουλειά. Συνολικά κάναμε μια καλή εμφάνιση».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα