Η νέα ευκαιρία των Μάριν και Καρντόσο

Η νέα ευκαιρία των Μάριν και Καρντόσο

Η νέα ευκαιρία των Μάριν και Καρντόσο

Οι Μάριν και Καρντόσο ετοιμάζονται για βασικοί από τον Μπέντο για τον ΑΟΧ - Ολυμπιακός, έχοντας μία ακόμα ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν.

Ο Λεάλι θα συνεχίσει κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού και από εκεί και πέρα υπάρχουν κυρίως δύο ερωτηματικά. Ένα αφορά στον παρτενέρ του Μποτία στο κέντρο της άμυνας και ένα ακόμα για το κέντρο. Από ορθολογικής πλευράς καθαρός στόπερ είναι ο Βούρος, ωστόσο για εκεί ο Μπέντο μπορεί να θέλει να δει τον Ρομαό ή ακόμα και τον Ντε Λα Μπέγια για να βάλει ξανά αριστερά τον Τσιμίκα.
 
Επίσης στον άξονα οι Καμπιάσο και Μπουχαλάκης φαίνεται να έχουν το προβάδισμα αλλά για εκεί υπάρχει και ο Μάρτινς και ο Ρομαό. Ο Μάριν θα έχει ρόλο επιτελικού, για τα δύο... φτερά φαβορί είναι ο Πάρντο με τον Μανθάτη ενώ για την επίθεση φαίνεται ο Καρντόσο να έχει πάρει ξανά το... χρίσμα για βασικός. Και αυτό διότι ο Ίβηρας τεχνικός θέλει να του δώσει ξανά ευκαιρία για να βάλει ένα γκολ και να βρει ρυθμό και να... ξεμπουκώσει έτσι αγωνιστικά και ψυχολογογικά. Μία πιθανή ενδεκάδα λοιπόν για το ΑΟΧ - Ολυμπιακός έχει ως εξής: Λεάλι - Φιγκέιρας, Μποτία, Βούρος, Ντε Λα Μπέγια - Καμπιάσο, Μπουχαλάκης - Μάριν, Πάρντο, Μανθάτης - Καρντόσο.

Best of internet