Μπεκ: «Δεν είναι αλήθεια πως δεν μπήκα στο αεροπλάνο λόγω γενεθλίων»

Μπεκ: «Δεν είναι αλήθεια πως δεν μπήκα στο αεροπλάνο λόγω γενεθλίων»

bet365

Ο Μαρσέλο Μπεκ ισχυρίστηκε πως δεν επιβιβάστηκε στην μοιραία πτήση της Σαπεκοένσε επειδή ο Κάιο Ζούνιορ τον άφησε εκτός αποστολής για τεχνικούς λόγους.

Σε κατάσταση σοκ, ο 32χρονος γκολκίπερ της Σαπεκοένσε Μαρσέλο Μπεκ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει στα αποδυτήρια του βραζιλιάνικου συλλόγου το κακό που βρήκε την ομάδα του.

Ο Μπεκ, ο οποίος ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στη Σαπεκοένσε διέψευσε πως έμεινε εκτός αποστολής λόγω των γενεθλίων του. Αυτή ήταν η εξήγηση που είχε δώσει ο μάνατζερ του, Αντόνιο Αραούχο.

«Για τεχνικούς λόγους έμεινα εκτός αποστολής. Ήταν απόφαση του προπονητή μου. Ακόμη και η σύζυγος μου πίστευε πως θα πετούσα με προορισμό την Κολομβία», εξήγησε ο Μπεκ.

Ο γκολκίπερ της Σαπεκοένσε πέρασε πολλές ώρες στα αποδυτήρια της ομάδας του ανάβοντας κεράκια στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπαικτών του.

«Έφτασα χθες τα ξημερώματα στο γήπεδο. Από πολύ νωρίς το τηλέφωνο μου χτυπούσε. Ήταν μέλη της οικογένειας μου που ήθελαν να διαπιστώσουν εάν είμαι ζωντανός. Ανακουφίστηκαν όταν απάντησα. Άνοιξα τηλεόραση και όταν είδα τις πρώτες εικόνες της τραγωδίας έπαθα σοκ», σχολίασε ο Μπεκ.

«Ο Μπεκ προσπαθεί να μας εμψυχώσει αλλά είναι πολύ ταραγμένος. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Θα κάνουμε τα πάντα για την Σαπεκοένσε», δήλωσε ο 22χρονος μπακ Κλαούντιο Βινκ, ο οποίος επίσης είχε μείνει εκτός αποστολής για τον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.

 

Τελευταία Νέα