Ολυμπιακός: Ξανά εκτός ο Τσόρι, μέσα ο Μάριν και... άρωμα Ακαδημίας

Ολυμπιακός: Ξανά εκτός ο Τσόρι, μέσα ο Μάριν και... άρωμα Ακαδημίας

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τα Χανιά στην Κρήτη, με την αποστολή να αποτελείται κατά 1/3 από παιδιά της Ακαδημίας, ενώ υπήρχαν και απρόοπτα με Ρέτσο και Ομάρ.

Ο Πάουλο Μπέντο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας για το ματς Κυπέλλου με τα Χανιά, που είναι προγραμματισμένο για την 1η Δεκεμβρίου στις 19:30.

Ελαμπντελαουί και Ρέτσος, έμειναν εκτός αποστολής λόγω προβλήματος (όχι ανησυχητικού) της τελευταίας στιγμής. Ο Νορβηγός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική (όχι εκείνη στην οποία είχε χτυπήσει παλαιότερα), ενώ ο δεύτερος έχει μία κάκωση δεξιού γόνατος, από πλήγμα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ετσι, αποφασίστηκε να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Επίσηςμ στην αποστολή επιστρέφει ο Μάριν ενώ ο Τσόρι έμεινε και πάλι εκτός πλάνων. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει στην αποστολή έξι παιδιά από την Ακαδημίαμ αφού επέλεξε τους Πραξιτέλη Βούρο, Λευτέρη Χουτεσιώτη, Κώστα Τσιμίκα, Θανάση Ανδρούτσο και Γιώργο Μανθάτη αλλά και τον Μάριο Βρουσάι. Μάλιστα, ο τελευταίος, που έχει σκοράρει 8 γκολ με την Κ20, παίρνει τα βάπτισμα του πυρός στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι παίκτες από τους οποίους αποτελείται η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Ρομαό, Τσιμίκας, Βούρος, Βρουσάι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα