Ο συγκινημένος Μπέντο μίλησε για τον τεχνικό της Σαπεκοένσε

Ο συγκινημένος Μπέντο μίλησε για τον τεχνικό της Σαπεκοένσε

Gazzetta team
Ο συγκινημένος Μπέντο μίλησε για τον τεχνικό της Σαπεκοένσε

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο μίλησε για τον Κάιο Τζούνιορ, τον τεχνικό της Σαπεκοένσε, που έχασε κι αυτός τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στην Κολομβία.

Το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσε συνετρίβη στη Μεντεγίν της Κολομβίας με αποτέλεσμα η ομάδα από τη Βραζιλιάν να ξεκληριστεί.

Μαζί με τους παίκτες, τα μέλη του αεροσκάφους, του τεχνικού τιμ και των δημοσιογράφων κι ο τχνικός της ομάδας Κάιο Τζούνιορ.

Με τον εν λόγω τεχνικό είχε βρεθεί αντιμέτωπος ο νυν κόουτς του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, ο οποίος μίλησε συγκινημένος για να το συνάδελφό του.

«Η Σαπεκοένσε ήταν μία μικρή ομάδα που πέτυχε σπουδαία πράγματα. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων. Εγώ έχω μία ξεχωριστή κουβέντα για την οικογένεια του Κάιο, μακάρι να το ξεπεράσουν. Είναι κάτι πολύ θλιβερό...», είπε ο Πορτογάλος στην «Record» για να συνεχίσει με τη φωνή του να τρέμει όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα:

«Ήταν ένα πολύ ήσυχο και προσιτό άτομο, ήταν ως παίκτης το ίδιο άτομο που συνάντησα αργότερα όταν συναντηθήκαμε εκ νέου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ "σωστός" και μορφωμένος. Ήταν πολύ καλός συνάδελφος».

 

Τελευταία Νέα