Κέρκυρα - Λαμία 2-2 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Κέρκυρα - Λαμία 2-2 (vid)

bet365

Λίγες μέρες μετά το «μεγάλο αποτέλεσμα» με τον Ολυμπιακό, η Κέρκυρα είναι κατάφατσα με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Το 2-2 με την Λαμία κάνει δύσκολη την αποστολή της πρόκρισης κι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική!

Σε ένα παιχνίδι, διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η Λαμία έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κέρκυρα μετά το 2-2 στο νησί των Φαιάκων. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους Επτανήσιους, που αναζητούν νίκη στην Καρδίτσα και να μην τελειώσει ισόπαλο το άλλο ματς!

Ματσάρα με το... καλημέρα!

Το παιχνίδι φάνηκε ό,τι θα είναι πολύ καλό από τα πρώτα κι όλας λεπτά. Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο 12' ο Κόντος σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα στην Κέρκυρα. Η απάντηση όμως από τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση. Ο Βάντερσον στο 18' με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα.

Στη συνέχεια οι Φαίακες απείλησαν στο 19' και στο 20' με τους Τουράμ και Αντιλέχου, χωρίς αποτέλεσμα. Κάπου εκεί η απόδοσή τους έπεσε, με την Λαμία να παίρνει την μπάλα και αρκετό χώρο στο γήπεδο. Αυτό έφερε την ευκαιρία του Ντουρμισάι στο 33', αλλά και την ανατροπή στο 42'. Ο Μπλάζιτς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε απ' όλους, ο Αραμπατζής αντέδρασε έστειλε την μπάλα πάνω στον Αντιλέχου και αυτός άθελά του την έστρωσε στον Όμο που σημείωσε το 1-2.

Ένας... πρώην λοιπόν, «πλήγωσε» την Κέρκυρα και την έστειλε με την πλάτη στον τοίχο στα αποδυτήρια.

Σεντ Ετιέν - Μαρσέιγ με επιστροφή, αν ο Γκομίς σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον αγώνα.

Της ευκαιρίας και ισοφάριση!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, με το ξεκίνημα της επανάληψης έκανε πιο επιθετική την ομάδα του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι Φαίακες να γίνουν πιο απειλητικοί. Έχασαν ευκαιρίες στο 51' και στο 52' με τον Τουράμ, ο οποίος ήθελε όσο τίποτα να σκοράρει. Βλέπετε είχε ζητήσει να αγωνιστεί ώστε αν σκκοράρει να αφιερώσει το τέρμα του στα θύματα της Σαπεκοένσε.

Τελικά ο Βραζιλιάνος παρά τις ευκαιρίες που έχασε για ακόμα ένα ματς, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Αντίθετα αυτό έγινε στο 54' με έναν... περίεργο τρόπο. Σέντρα του Γκομές, κεφαλιά του Γεωργακόπουλου στο δοκάρι, στο κεφάλι του Τσέναμο και στα δίχτυα. Το τέρμα αυτό κράτησε λοιπόν την Κέρκυρα στο κόλπο της πρόκρισης.

Αυτό γιατί, όσο και αν προσπάθησαν οι γηπεδούχοι από εκεί και έπειτα δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Ίσα, ίσα, θα μπορούσαν να είχαν ηττηθεί κι όλα, αν ο Βάντερσον στο 85' δεν αστοχούσε από πλεονεκτική θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως στο τελευταίο τέταρτο οι Φαίακες αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ζορμπά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πλέον η Λαμία βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρει έναν βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ. Με αυτό το αποτέλεσμα θα περάσει μαζί με την Ένωση στα νοκ άουτ. Από την άλλη η Κέρκυρα θέλει διπλό στην Καρδίτσα και να τελειώσουν τους ομίλους με καλύτερη επίθεση από της Λαμίας. Αυτή την στιγμή έχουν 2 γκολ ενεργητικό, έναντι 3ων της ομάδας από την Φθιώτιδας.

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Ζαραδούκας (59' Επστάιν), Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Κόντος, Ανδρεόπουλος (46' Γεωργακόπουλος), Σιόντης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Τουράμ (67' Σπίνουλας).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Κοτσώνης (59' Βαλιός), Αναστασιάδης, Όμο, Καραγιάννης, Αυγενικού (56' Αυγενικού), Μπλάζιτς (67' Γιόνε Πίντο), Ντουρμισάι, Βάντερσον.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα