Μάγγος: «Υπερήφανος για όλους»

Gazzetta team
Μάγγος: «Υπερήφανος για όλους»

bet365

Πανευτυχής, όπως είναι λογικό, ήταν ο Γιάννης Μάγγος μετά το 2-2 της ομάδας του με την ΑΕΚ.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας βρέθηκε πίσω με 0-2 αλλά δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε, παίρνοντας μια ισοπαλία που θα θυμούνται για χρόνια στην Καρδίτσα.

«Σήμερα είδατε ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε διαφορά μεταξύ ΑΕΚ και Αναγέννησης. Στο ημίχρονο, μπήκα στα αποδυτήρια και είπα στα παιδιά ότι μπορούμε ακόμα και να κερδίσουμε, τους φάνηκε ίσως λίγο τρελό τότε αλλά τους εξήγησα ότι πρέπει να το πιστέψουν γιατί η ψαλίδα έχει μικρύνει πλέον μεταξύ Super League και Football League. Αλλάξαμε σύστημα και κάποια πρόσωπα και δικαιωθήκαμε, είμαι υπερήφανος για όλα τα παιδιά, με την προσπαθειά τους έκαναν χαρούμενος τους συμπολίτες και την πόλη μας απόψε», είπε αρχικά στις δηλώσεις του στο COSMOTE TV και συνέχισε...

«Είμαστε ένας σύλλογος με μηδαμινά έσοδα, με έναν πρόεδρο που τρέχει για όλους και για όλα, αλλά είμαστε επίσης και μια οικογένεια, έχουμε μέταλλο και παλεύουμε σε κάθε αγώνα να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και την ψυχή μας ακόμα για την Καρδίτσα, σίγουρα η ΑΕΚ είχε κάποιες ελλείψεις αλλά όταν είσαι ΑΕΚ δεν μπορείς να μπαίνεις στο δεύτερο ημίχρονο και να είσαι σχεδόν έτοιμος να χάσεις. Επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα