ΕΠΣ Ηρακλείου: «Σκεφτόμαστε για προσφυγή κατά της ΕΠΟ»

ΕΠΣ Ηρακλείου: «Σκεφτόμαστε για προσφυγή κατά της ΕΠΟ»

ΕΠΣ Ηρακλείου: «Σκεφτόμαστε για προσφυγή κατά της ΕΠΟ»

Η ΕΠΣ Ηρακλείου είναι διατεθειμένη να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Αναλυτικά είπε στην εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της ΚΡΗΤΗ TV:

«Η ΕΠΣ Ηρακλείου όπως πάντα προβληματίζεται, με αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ περισσότερο τον τελευταίο καιρό, που συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δε μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή, γιατί δεν πρέπει να προκαταβάλλω τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ. Συζητάμε και με προέδρους άλλους Ενώσεων, αλλά και με Νομικούς. Σκεφτόμαστε ότι πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και όσα παράτυπα συμβαίνουν».

Για τους λόγους αυτής της σκέψης, αλλά και την πιθανότητα Grexit: «Κάθε αλλαγή στις Ομοσπονδίες, πρέπει να περνάει από συντεταγμένες διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό. Μας ενοχλεί, ότι το καταστατικό που εμείς υπαγόμαστε αναφέρει, πως κάθε αλλαγή πρέπει να περνάει από τη γενική συνέλευση. Αυτή τη στιγμή γίνονται πράγματα που δεν είμαστε ενήμεροι. Δε γίνονται έτσι οι αλλαγές, επειδή αποφάσισε ο κ. Κοντονής να φέρει την FIFA. Mε το να διακόπτουμε τα πρωταθλήματα, δε θα φτιάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω μιλήσει με Ενώσεις και από τις δύο παρατάξεις, αλλά και νομικούς. Δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει Grexit,  αλλά αν ισχύει αυτό, σε καμία περίπτωση δε θα κάνουμε κάτι που θα δημιουργούσε πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Best of internet