Εκτός ομάδας ο Σάμπο, πονοκέφαλο ο… Μίχελ!

Εκτός ομάδας ο Σάμπο, πονοκέφαλο ο… Μίχελ!

Gazzetta team
Εκτός ομάδας ο Σάμπο, πονοκέφαλο ο… Μίχελ!

bet365

Δύσκολες μέρες βιώνει ο Ερικ Σάμπο στα Ιεροσόλυμα, με τη διοίκηση της Μπεϊτάρ να έχει βάλει τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ, Σλοβάκο ποδοσφαιριστή, σε αγωνιστική καραντίνα.

Μετά τον Εργκίς Κάτσε, που τα’ σπασε με την Βικτόρια Πλζεν, όπου δόθηκε το καλοκαίρι ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έρχεται η σειρά του Ερικ Σάμπο να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση του με την Μπεϊτάρ και να προκαλεί έξτρα πονοκέφαλο στο Λούμπος Μίχελ.

Ούτως ή άλλως ο Σάμπο το καλοκαίρι πιέστηκε και πήγε με μισή καρδιά στην Μπεϊτάρ ή οποία εξασφάλισε και το δικαίωμα απόκτησής του το ερχόμενο καλοκαίρι. Όμως, πριν φτάσουμε στο καλοκαίρι, ο Σλοβάκος βρίσκεται σε δυσμένεια και εκτός ομάδας, με τη διοίκηση της ισραηλίτικης ομάδας να εκφράζει δημόσια στον Τύπο την δυσαρέσκεια της για την συμπεριφορά του.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος.

«H τιμωρία του Σάμπο, είναι ένα μήνυμα για όλους. Όλοι θα τιμωρούνται όταν κάνουν πειθαρχικά παραπτώματα. Όποιος δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς και αυτά που θέλει ο προπονητής, θα μένει εκτός ομάδας», αναφέρουν μεταξύ άλλων στηρίζοντας τον προπονητή της ομάδας, Μπεν Σάιμον, ο οποίος μετά από το μεταξύ τους επεισόδιο και την δυσφορία του Σάμπο για την πιθανή χρησιμοποίησή του ως δεξί εξτρέμ στον αποψινό αγώνα με την Μπνέι Σακνίν, τον άφησε εκτός αποστολής.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί ο Λούμπος Μίχελ, που δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να περιμένει να δει την εξέλιξη και την τροπή που θα πάρει από εδώ και στο εξής η σχέση του Σάμπο με την Μπεϊτάρ.

Το μόνο που δε θέλει είναι, μετά τον Κάτσε, να βάλει ακόμη έναν πονοκέφαλο ενόψει Ιανουαρίου…

 

Τελευταία Νέα