Σαμαράς: «Κομμάτι της ζωής μου η Σέλτικ, για πάντα οπαδός της»

Σαμαράς: «Κομμάτι της ζωής μου η Σέλτικ, για πάντα οπαδός της»

bet365

Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε για τις σπουδαίες στιγμές που έζησε στη Σέλτικ, τονίζοντας πως ο σκωτσέζικος σύλλογος θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά του.

Ο 31χρονος επιθετικός μπορεί να βρίσκεται στις ΗΠΑ αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα NASL με τη φανέλα της Ράγιο OKC, ωστόσο όπως τονίζει δεν ξεχνάει ποτέ την Σέλτικ.

Ο «Σαμ» αγωνίστηκε για εφτά σεζόν στους «καθολικούς» και θεωρείται ήδη θρύλος για τους οπαδούς της Σέλτικ.

«Έχω πολύ στενούς δεσμούς με την ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω επιστρέψει στη Γλασκώβη για να παρακολουθήσω κάποιο ματς. Δεν είμαι έτοιμος να έρθω πίσω ως οπαδός, παρότι είμαι για να δω την ομάδα.

Είναι δύσκολο για μένα μιλάω για το παρελθόν μου γιατί πέρασαν μόνο δύο χρόνια. Αγαπώ την Σέλτικ και πάντα θα συμβαίνει αυτό. Είμαι περήφανος που αγωνίστηκα σε περισσότερα από 250 ματς με τον σύλλογο για εφτά χρόνια, κατακτώντας πρωταθλήματα, κύπελλα και έχοντας σπουδαίες βραδιές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι μέρος της ζωής μου. Οι αναμνήσεις είναι κομμάτι του αθλήματος που αγαπώ. Μέχρι τέλους θα είμαι Κέλτης. Ήρθε 22 χρονών παιδί και έφυγα λίγο πριν τα 30 μου. Μια φορά Κέλτης, για πάντα Κέλτης. Αυτός είμαι. Είχα σκαμπανεβάσματα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Στο τέλος πιστεύω πως τα πήγα καλά», τόνισε αρχικά ο Έλληνας άσος, ενώ αναφέρθηκε και στη δημοσιότητα που απέκτησε μέσω της Σέλτικ.

«Είναι υπέροχο. Όταν έφτασα στη Νέα Υόρκη οι οπαδοί φορούσαν φανέλες της Σέλτικ και μου ζητούσαν φωτογραφίες. Το ίδιο συνέβη στην Οττάβα και το Έντμοντον, αλλά και στην Τάμπα της Φλόριντα ήταν 20-30 άτομα που έβγαλαν μαζί μου φωτογραφίες.

Δεν ξέρω αν είμαι ήρωας, εγώ βλέπω τον εαυτό μου ως έναν παίκτη αφοσιωμένο στην ομάδα που έδινε πάντα τον καλύτερο εαυτό του».

 

Τελευταία Νέα