Πάβες σε Μπουονανότε: «Σκότωσες τους φίλους σου, δολοφόνε...»

Πάβες σε Μπουονανότε: «Σκότωσες τους φίλους σου, δολοφόνε...»

Πάβες σε Μπουονανότε: «Σκότωσες τους φίλους σου, δολοφόνε...»

bet365

Απαράδεκτη λεκτική επίθεση στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, σχετικά με το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη στο παρελθόν.

Κάθε όριο ξεπέρασε ο αμυντικός της Κόλο Κόλο, Εστεμπάν Πάβες, ο οποίος είχε μία λογομαχία με τον Μπουνότε, η οποία εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο!

Συγκεκριμένα, σε μία ανήθικη λεκτική επίθεση, είπε στον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ: «Δολοφόνε, ντροπή της μητέρας σου, σκότωσες τους φίλους σου...».

Η αναφορά είναι για το τραγικό δυστύχημα που είχε ο Αργεντινός με το αμάξι του το 2009, όταν έχασε τον έλεγχο και τράκαρε, με τους τρεις φίλους του που επέβαιναν στο όχημα να χάνουν την ζωή τους.

Φυσικά, το επεισόδιο πήρε μεγάλη έκταση,με τον ίδιο τον παίκτη να δηλώνει πως «προσπαθώ να ξεχάσω αυτά που άκουσα, γιατί θέλω να έχω καλές σκέψεις, να θυμάμαι την αγάπη που έχω νιώσει στην Χιλή και όχι αυτό το συμβάν».

Ακόμα και οι συμπαίκτες του Πάβες, πάντως, δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους, με τον αρχηγό της ομάδας να τονίζει σε δηλώσεις του πως: «Υπάρχουν κάποια όρια και δε πρέπει να τα ξεπερνάμε...».

 

Τελευταία Νέα