Τα... ιδιαίτερα του Μπέντο στον Ρέντη (vid)

ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ - ΣΙΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Τα... ιδιαίτερα του Μπέντο στον Ρέντη (vid)

Ο Πάουλο Μπέντο δείχνει διαρκώς ματς της Γιουνγκ Μποις στους παίκτες του στον Ρέντη με σχετική ανάλυση. Στο... μενού και το Γιουνγκ Μποις - Σιόν.

Τα... ιδιαίτερα του Μπέντο στον Ρέντη (vid)

Ο Πορτογάλος μπορεί να είναι ένας προπονητής που δεν λέει πολλά, ωστόσο κοιτάζει να... μιλάει με πράξεις. Τις τελευταίες ημέρες στον Ρέντη δουλεύει διαρκώς για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το ματς με την Γιουνγκ Μποις.

Ο Μπέντο έχει δείξει στους παίκτες του εκτός από ευρωπαϊκά παιχνίδια των Ελβετών και το Γιουνγκ Μποις - Σιόν. Ένα ματς που έληξε 4-3, δείχνοντας σαφή αμυντικά προβλήματα. Εκεί φυσικά στάθηκε ο Ίβηρας τεχνικός αλλά και το πως θα μπορέσουν να... χτυπήσουν από άκρα και άξονα οι ποδοσφαιριστές του. Ο Πάουλο Μπέντο προφανώς και έχει ξεκαθαρίσει προς τους ποδοσφαιριστές του πως βασικό μέλημά τους θα πρέπει να είναι η νίκη και όχι η ισοπαλία, που επίσης δίνει πρόκριση, ωστόσο δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα στο ματς. Τα... μαθήματα για ζητήματα ανάπτυξης, οργάνωσης και αντιδράσεων σε άμυνα και επίθεση και τα στημένα θα συνεχιστούν και αύριο Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη ανήμερα του αγώνα.

Young Boys - Sion 4:3 20.11.2016

Best of internet