Europa-μάχες με Cosmote TV!

Gazzetta team
Europa-μάχες με Cosmote TV!

bet365

Ώρα για... μεγάλη Εuro-μπάλα! Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και η Cosmote TV σας... βάζει θεατή σε «Γ. Καραϊσκάκης», «Αμστερνταμ Αρίνα» και «Αρτέμιο Φράνκι».

Ο ΟΤΕ TV γίνεται COSMOTE TV και πρωταγωνιστής είσαι εσύ.

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους μάχες και η Cosmote TV θα βρίσκεται σε Πειραιά, Φλωρεντία και Άμστερνταμ για να σας βάλει στο κλίμα των μεγάλων αναμετρήσεων!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόις στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το βλέμμα είναι στραμμένο στις «32» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Με θετικό αποτέλεσμα παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αν και στόχος είναι η νίκη για την πρωτιά του ομίλου. Το πρώτο ραντεβού τους είχε χρώμα... ερυθρόλευκο με τον Εστεμπάν Καμπιάσο να πετυχαίνει το γκολ της νίκης. Οι Ελβετοί θέλουν να μείνουν στο κόλπο της πρόκρισης, όμως για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα επισκεφθούν ελληνικό γήπεδο. Σύμμαχος των Ερυθρόλευκων η παράδοση, αφού η ομάδα της Βέρνης δεν έχει νίκη στις επτά τελευταίες εξόδους της, μετρώντας έξι ήττες και μια ισοπαλία. Cosmote Sport 3HD και ο Γιώργος Θαναηλάκης σε απευθείας σύνδεση (22.05) σας μεταφέρει την εξέλιξη μιας μεγάλης αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα - σοκ από την Κάραμπαγκ στην Τούμπα και στη Φλωρεντία πάει για την υπέρβαση. Παίζει το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση και θα τα δώσει όλα. Άλλωστε, στις μεγάλες έδρες γνωρίζει καλά το μυστικό της... απόδρασης. Το έκανε και στη Βεστφαλία! Εξάλλου, στα τέσσερα τελευταία του ταξίδια έχει δυο νίκες και μόλις μια ήττα. Ο δικέφαλος του Βορρά θα το πάλεψε να πάρει το τρίποντο και στην πρεμιέρα με τους «Βιόλα» στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο έμεινε στο μηδέν. Εμπόδιο για την ομάδα του Ίβιτς η παράδοση, αφού δεν έχει νίκη στην Ιταλία (2 ισοπαλίες, 4 ήττες), ενώ έχει σκοράρει μόλις μια φορά στις πέντε τελευταίες επισκέψεις. Cosmote Sport 2HD και ο Τάσος Κολλίντζας από το Αρτέμιο Φράνκι (20.00) σας βάζει στο κλίμα του σημαντικού ραντεβού!

Ο Παναθηναϊκός στο Άμστερνταμ θα επιδιώξει να διατηρήσει όλες τις ελπίδες για πρόκριση, αν και γνωρίζει καλά πως πρέπει να συμβούν πολλά για να πάρει το εισιτήριο για τους «32». Ωστόσο, οι ευρωπαϊκές του βραδιές έχουν άρωμα επιτυχίας, ενώ φέτος η τύχη και όχι μόνο του γύρισαν την πλάτη. Οι Πράσινοι έχουν τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε δέκα αναμετρήσεις με ολλανδικές ομάδες, ενώ το γκολ του Βαζέχα στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας έχει μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος από την Άμστερνταμ Αρίνα (20.00) θα μεταδώσει για το Cosmote Sport 4HD ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς!

Θες να τα προλάβεις όλα; Ευτυχώς, με την COSMOTE TV μπορείς να προγραμματίζεις την εγγραφή των αγώνων που σε ενδιαφέρουν σε σκληρό δίσκο (PVR) ή να ξαναδείς με το REPLAY TΩ όλες τις αμφιλεγόμενες φάσεις!

Ή ακόμη καλύτερα απολαμβάνεις όπου και αν βρίσκεσαι με COSMOTE TV GO.

Μάθε περισσότερα στο Cosmotetv.gr

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα