Εμπολι - Φιοεντίνα 0-4

Εμπολι - Φιοεντίνα 0-4

bet365

Η Φιορεντίνα επέστρεψε στις νίκες πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για το Europa League επικρατώντας 0-4 της Εμπολι στην Τοσκάνη. Από δύο γκολ Ιλιτσιτς, Μπερναρντέσκι.

Μερικές μέρες πριν την επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο Artemio Franchi για τον αγώνα για το Europa League, η ομάδα του Πάουλο Σόουζα έκανε πλάκα στην Εμπολι στο derby της Τοσκάνης επικρατώντας 0-4 και φτάνοντας τις 3 σερί εκτός έδρας νίκες. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και επέλεξε σύστημα 4-2-3-1.

Στο 26' ο Κάλινιτς έκανε ωραίο κοντρόλ σε σέντρα που ήρθε στην περιοχή και υπήρξε τελικά λόγος να δοθεί πέναλτι αφού ο Μπερναρντέσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Ο Σκορούπσκι κράτησε την Εμπολι στη ζωή με διπλή επέμβαση και οι γηπεδούχοι ζήτησαν απευθείας κόκκινη στον Τόμοβιτς για φάουλ στο όριο της περιοχής στον Μακαρόνε και το πρώτο μέρος τελείωσε με 0-1. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ανατροπή του Μίλαν Μπαντέλι μέσα στην περιοχή από τον Ντιούσε και ο Ιλιτσιτς σκόραρε από τα 11 βήματα για το 0-2. Τα πάντα τελείωσαν οριστιά στο 61' όταν ο Μπερναρντέσκι με τρομερό σουτ κοντά στο παραθυράκι πήρε μέσα τα χέρια του Σκορούπσκι για το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε έξι λεπτά αργότερα ο Ιλιτσιτς βάζοντας και εκείνος εξαιρετικό δεύτερο γκολ, αν και η μπάλα κόντραρε πριν πάει στα δίχτυα.

Φιορεντίνα (Πάουλο Σόουζα): Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Γκονσάλο Ροδρίγες, Αστόρι, Μίλιτς, Μπαντέλι, Μπόρχα Βαλέρο, Τέγιο, Ιλιτσιτς (68' Βεσίνο), Μπερναρντέσκι (72' Κριστόφορο), Κάλινιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα