Από πιθανό deal με Αρμίνια στην Εθνική!

Δημήτρης Τομαράς
Από πιθανό deal με Αρμίνια στην Εθνική!

bet365

Ο Θωμάς Στράτος βίωσε την σκληρή πραγματικότητα της Ελλάδας μέσω του Ηρακλή. Βρήκε όμως την... άκρη του ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τον Μίκαελ Σκίμπε για να βρεθεί στην Εθνική.

Η τελευταία του δουλειά ήταν στον Ηρακλή. Ως βοηθός από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

Πολύ πικρή... γεύση αν και βρέθηκε δίπλα στον επίσης... Γερμανό, Γιάννη Αμανατίδη. Ο νέος βοηθός του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική, Θωμάς Στράτος, είναι ένας ακόμα ομογενής Έλληνας που δούλεψε και εξελίχθηκε ποδοσφαιρικά στην Γερμανία.

Ο Σκίμπε εξάλλου το είχε ξεκαθαρίσει. Μετά τον Ηρακλή Μεταξά που γυρίζει στην Γερμανία ήθελε ξανά Έλληνα ομογενή προερχόενο από την χώρα του. Γνώστη του ποδοσφαίρου και της Ελλάδας που να μιλάει γερμανικά. Ο Στράτος είχε καλές συστάσεις και βιογραφικό και βρήκε την άκρη του με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα, που φαινόταν να είχε άλλες δύο λύσεις στα... σκαριά. Μία ήταν του Γιώτη Σταματόπουλου. Ο Στράτος μέσα από τις επαφές που έγιναν έπεισε τον Σκίμπε να πει το ΟΚ και να... κλειδώσει η περίπτωσή του για την Εθνική και για νέος βοηθός. Και όλα αυτά ενώ μετά τον Γηραιό ο Στράτος υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει στην Γερμανία για την Αρμίνια, με την οποία είχε προχωρήσει η συζήτηση για πιθανό deal.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα