Η μεγάλη εκτίμηση Σέφεριν σε Παπανικολάου

Δημήτρης Τομαράς
Η μεγάλη εκτίμηση Σέφεριν σε Παπανικολάου

bet365

Ο νέος πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Σέφεριν, είναι ένας πολύ βασικός λόγος που ο Παυσανίας Παπανικολάου συνεχίζει στην ΕΠΟ.

Ο ισχυρός άνδρας της UEFA έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον πρώην Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ, που πλέον υπογράφει ως Υπηρεσιακός Γραμματέας. Μάλιστα επί της διαδικασίας το μεγαλύτερο μέρος της αλληλογραφίας των FIFA / UEFA πηγαίνει πρωτίστως στον Παυσανία Παπανικολάου, που μετέχει κανονικότατα στις συνεδριάσεις της ΠΔΕ υπό τον πρόεδρο κ. Δρόσο ενώ σε αυτές λαμβάνει μέρος ως εξωτερικός παρατηρητής για τις FIFA / UEFA και ο Φιλιππούσης και εκ μέρους της Λίγκας ο Στράτος.

Μάλιστα εκτός των άλλων ο Αλέξης Δέδες τοποθετήθηκε ως Εσωτερικός Γραμματέας προκειμένου ο ρόλος του να μην... πέφτει πάνω στα καθήκοντα του Παπανικολάου. Θυμίζουμε πως ο Παπανικολάου έχει θητεία που έχει φτάσει στο τέλος της, παρόλα αυτά συνεχίζει στην Ομοσπονδία.

ΤΟ... ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
Έγιναν αποδέκτες παραπόνων άνθρωποι στην ΕΠΟ για το γεγονός πως το πάρκινγκ δίπλα στην Ομοσπονδία έχει αρκετά σκουπίδια και πως κάποιοι βρίσκουν ακόμα και πεταμένους... κουβάδες! Μόνο που για το... σκουπιδαριό στο πάρκινγκ δεν έχει αρμοδιότητα η ελληνική Ομοσπονδία διότι απλώς δεν είναι στο πεδίο ευθύνης της, άρα και στο πεδίο καθαριότητάς της. Η εικόνα πάντως αυτή σχεδόν δίπλα στα γραφεία της Ομοσπονδίας και στον χώρο εισόδου δεν είναι και κάτι τόσο... τιμητικό. Οπότε τουλάχιστον κάποιος πρέπει να δράσει ως προς αυτήν την κατεύθυνση.
 

Τελευταία Νέα