ΑΟ Χανίων - Κ-20 Πλατανιά 3-0

Δημήτρης Τομαράς
ΑΟ Χανίων - Κ-20 Πλατανιά 3-0

bet365

Την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανίων σε φιλικό με την Κ-20 του Πλατανιά, που διεξήχθη στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Νίκησαν με 3-0.
Υπό τις οδηγίες του Θεόδωρου Γκάτζιου, η ομάδα των Χανίων επικράτησε 3-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεχάντρο Μάνιας, ο οποίος σκόραρε δύο φορές. Το πρώτο τέρμα μόλις στο 4ο λεπτό με ασύλληπτο σουτ και το δεύτερο στο 41ο λεπτό, με κοντινή προβολή. Απο τις φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, ξεχώρισε επίσης το δοκάρι του Χριστιανού Ντούμου στο 37ο λεπτό.
Στην επανάληψη, το σκορ άλλαξε με τον Βαρούχα να κάνει το 3-0 και με τον ΑΟΧ να χάνει πέντε πολύ καλές ευκαιρίες. Μια με τον Γκεμίση στο 49', μια με τον Βαρούχα στο 79 και τρεις με τον Σταματή στο 55ο, 69ο και 82ο λεπτό της αναμέτρησης αντίστοιχα.
Η ενδεκάδα του ΑΟΧ ήταν: Λάλι, Δαμιανάκης, Ντούμος, Φουρλάνος, Θεολόγου, Μαργαρίτης, Λύρας, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος, Μάνιας και Γκεμίσης.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Παπουρτζής, Ηρακλής, Τσουκάνης, Ζέρης, Ρούνιτς, Σταματής, Βαρούχας, Μούδιος, Καρβούνης, Κρασουδάκης, Μέρο, Γιαρμάς και Παρασκευόπουλος.
"Ήταν ένα τεστ προετοιμασίας για μας. Θέλαμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και τώρα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλεια", δήλωσε ο Θεόδωρος Γκάτζιος μετά το τέλος του αγώνα. Αύριο Κυριακή το προγράμμα περιλαμβάνει ξεκούραση, καθώς έχει δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα