Ινφαντίνο και Σέφεριν για Κουτσοκούμνη

Δημήτρης Τομαράς
Ινφαντίνο και Σέφεριν για Κουτσοκούμνη

bet365

Οι πρόεδροι των FIFA και UEFA, Ινφαντίνο και Σέφεριν αντίστοιχα επικοινώνησαν με Κουτσοκούμνη για να καταδικάσουν την σε βάρος του τρομοκρατική ενέργεια και να δείξουν πόσο τον στηρίζουν.
Οι κ. Ινφαντίνο και Σέφεριν μετέφεραν προς τον κ. Κουτσοκούμνη την αμέριστη στήριξή τους για τις προσπάθειες του για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δηλώνοντας έτοιμοι να του συμπαρασταθούν σε ότι χρειαστεί. Μάλιστα, ο πρόεδρος της UEFA απέστειλε και επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ αναφέροντάς του τα εξής:
«Σοκαριστήκαμε όταν μάθαμε πως τα γραφεία της Μινέρβα στην Λεμεσό, έγιναν στόχος βομβιστικής επίθεσης τις πρωινές ώρες σήμερα.
Μέσα σε αυτές τις λίγες γραμμές, επιθυμούμε, πρώτα από όλα να εκφράσουμε την ανακούφισή μας για το γεγονός ότι δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός και επίσης να δείξουμε την πλήρη στήριξη μας σε εσένα προσωπικά και στην κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για όλα τα μέτρα που λαμβάνετε για την Ομοσπονδία σας. Μπορείς πάντα να υπολογίζεις στην στήριξη της UEFA και στην δική μας προσωπικά με γνώμονα το καλό του κυπριακού αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».
Η επιστολή υπογράφεται πέραν του κ. Σεφέριν και από τον Γενικό Γραμματέα της UEFA κ. Θεοδωρίδη.
 

Τελευταία Νέα