Βασιλειάδης: «Επιστροφή στην ομαλότητα» (gTV + pics)

Βασίλης Τσίγκας
Βασιλειάδης: «Επιστροφή στην ομαλότητα» (gTV + pics)

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία από την ομάδα του Euro του 2004. Τι είπε ο Μπασινάς και η συνάντηση της Παρασκευής με Τσίπρα.

Άγγελος Μπασινάς, Βασίλης Τσιάρτας, Τάκης Φύσσας και Γιούρκας Σεϊταρίδης. Εν τέλει αυτοί ήταν οι τέσσερις από την ομάδα του 2004 που την εκπροσώπησαν στην συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Κι όπως τόνισε ο Μπασινάς στον Γιώργο Βασιλειάδη εκπροσωπούν όλα τα παιδιά του 2004.

«Είμαστε εδώ για να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στην ομαλότητα και στην κανονικότητά του. Προσπαθούμε γι' αυτό καθημερινά», είπε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ενώ έγινε κουβέντα ακόμα και για το ενδεχόμενο να βρεθούν ξανά την Παρασκευή με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει επίσης το παρών. Τελικά, το ραντεβού με τους διεθνείς φιξαρίστηκε για τις 14.00 (ή 14.30) στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία και του κ. Βασιλειάδη.

Από την μεριά του ο Άγγελος Μπασινάς - ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας - τόνισε: «Είμαστε εδώ εκ μέρους όλων των παιδιών του 2004. Σας ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση. Για όι συζητήσουμε και ότι ειπωθεί γενικά σήμερα έχουν ενημερωθεί όλα τα παιδιά». Σε πρώτη φάση έγινε μία γενική κουβέντα για το ποδόσφαιρο και το πως μπορούν να αξιοποιηθούν οι διεθνείς του 2004. Οι διεθνείς είχαν να πουν πολλά και παλιές ιστορίες από το 2004. Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 19.00 και τελείωσε λίγο μετά τις 21.00.

Πριν την συνάντηση ο Υφυπουργός είδε τα προεδρεία των ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ για τον ρόλο του Τύπου στο ποδόσφαιρο. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και συμφωνήθηκε να πέσουν οι τόνοι και από τα media.

«Είμαστε εδώ σαν εκπρόσωποι της ομάδας του 2004, εκπροσωπούμε και τους 23 ποδοσφαιριστές. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας για τις απόψεις μας. Μας κάλεσε ο κύριος Υφυπουργός να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε, είπαμε κάποια πράγματα. Βλέποντας και κάνοντας, ακόμα δεν έχουμε κάποια πράγματα να πούμε. Ούτε έχουμε καταθέσει κάτι, ούτε μας έχει καταθέσει κάτι», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Άγγελου Μπασινά μετά την συνάντηση και στην συνέχεια είπε ανάμεσα στα άλλα:

Για την συνάντηση με τον Τσίπρα: «Το πιο πιθανό είναι να γίνει την Παρασκευή, 2 η ώρα το μεσημέρι απ’ ότι ξέρω. Νομίζω πως αύριο θα είμαστε σίγουροι να σας το πούμε και αυτό».

Για το τι ειπώθηκε στην συζήτηση: «Κάναμε μια συζήτηση γενικώς για το ποδόσφαιρο και όπως ξαναείπα, βλέποντας και κάνοντας. Δεν έχουμε πει κάτι για να μπορέσουμε να σας ανακοινώσουμε κάτι. Μια συζήτηση ήταν, το πώς βλέπουμε το ποδόσφαιρο».

Για τις απόψεις που έχει η πλευρά των ποδοσφαιριστών: «Αυτήν την στιγμή και οι 23 είμαστε εκτός ποδοσφαίρου απ’ όσο ξέρετε. Οπότε το πώς βλέπουμε εμείς το ποδόσφαιρο είναι ότι το βλέπουμε σαν φίλαθλοι. Δεν νομίζω να αρέσει σε κανέναν αυτή η κατάσταση. Νομίζω ότι το όλο πράγμα θέλει πολύ δουλειά. Μην προτρέχουμε σε τίποτα. Ανταλλάξαμε απόψεις, αυτό ήταν όλο».

Δείτε τις δηλώσεις του Μπασινά στις κάμερες, μετά το τέλος της συνάντησης:

 

Τελευταία Νέα