Ο χαρούμενος Σάχοβ και το παρθενικό γκολ

Ο χαρούμενος Σάχοβ και το παρθενικό γκολ

Gazzetta team
Ο χαρούμενος Σάχοβ και το παρθενικό γκολ

bet365

Ο Εβγέν Σάχοβ ήταν το πρόσωπο της φιλικής αναμέτρησης της Ουκρανίας με τη Σερβία, καθώς για πρώτη φορά ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα κάτι που το συνδύασε και με το πρώτο του γκολ.

Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ έψαχνε αρκετό καιρό αυτό το γκολ και ευτύχησε να το πετύχει με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του κάτι που όπως δήλωσε τον έκανε ευτυχισμένο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σάχοβ σε ουκρανικά ΜΜΕ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα κόντρα στη Σερβία.

Για το ότι η πρώτη συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα της εθνικής Ουκρανίας συνδυάστηκε με το πρώτο γκολ του: «Ήταν υπέροχο συναίσθημα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, τελειώσαμε την χρονιά, με θετικό απολογισμό. Τώρα προετοιμαζόμαστε για τα ματς του Μαρτίου».

Για τη συνεργασία του με τον Ζοζούλια στη φάση του γκολ: «Αγωνιζόμασταν μαζί στην Ντνίπρο, μου έδινε και εκεί ασίστ. Εγώ απλά έτρεξα και έβαλα το γκολ».

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Σε όλους όσοι με στηρίζουν. Στην οικογένεια και τους φίλους μου. Ήταν ένα μεγάλο διάστημα που δεν σκόραρα. Χαίρομαι που το πέτυχα με την εθνική ομάδα».

Για το που έχει δουλέψει περισσότερο το τελευταίο διάστημα: «Στην φυσική κατάσταση, μπορώ να τρέχω μέχρι το τελευταίο λεπτό».

 

Τελευταία Νέα