Γεωργιάδης: «Μου έκανε καλό που ήρθα στην ΑΕΛ»

Γιώργος Ντυμένος
Γεωργιάδης: «Μου έκανε καλό που ήρθα στην ΑΕΛ»

bet365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δείχνει έτοιμος να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του μέσω της κυπριακής ομάδας

Στα 29 του χρόνια έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό την Κύπρο. Ετσι ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά τον Πανσερραϊκό, τον ΠΑΟΚ και την Βέροια, βρέθηκε για πρώτη φορά στο «νησί της Αφροδίτης» για λογαριασμό της ΑΕΛ Λεμεσού. Ετσι γύρισε σελίδα στην καριέρα του, πήρε νέο νούμερο – το 87 λόγω έτους γέννησης – και μέσω του gazzetta.gr μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις από την καινούργια του ομάδα και όχι μόνο.

- Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Κύπρο;

Ειναι ωραία. Δεν δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ και λόγω γλώσσας. Η Λεμεσός είναι μία όμορφη πόλη. Σαν να είμαι στην Ελλάδα. Το μόνο δύσκολο είναι με την οδήγηση. Στις αρχές... παίζαμε με τον χάρο....(σ.σ. γέλια). Είναι πρόβλημα μέχρι να συνηθίσεις που είναι ανάποδα από την Ελλάδα. Αλλά είναι όλα όμορφα εδώ. Η Κύπρος, ο κόσμος και φυσικά η πόλη. Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω μία βόλτα στη μαρίνα που έχουν φτιάξει.


-Το στυλ ποδοσφαίρου διαφέρει;

Είναι περίπου σαν την Ελλάδα. Οι διαφορές έχουν μικρύνει και η «ψαλίδα» έχει κλείσει. Ειδικά οι πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

-Ο κόσμος της ΑΕΛ πώς είναι;

Είναι πολύ φανατικοί και την αγαπάνε πολύ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα. Να είναι πάντα κοντά της. Την στηρίζουν και πραγματικά μας βοηθούν.

-Πιστεύεις ότι κάνεις restart στην καριέρα σου;

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήμουν καλά. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Με τον ερχομό μου όμως εδώ και από την στιγμή που άρχισα να παίρνω παιχνίδια στα πόδια του, αρχίζω να νιώθω όλο και καλύτερα. Ισως με βοήθησε ότι μου αρέσει η ζωή εδώ. Φαίνεται πως μου έκανε καλό ο ερχομός μου στην ΑΕΛ.

-Τι θα άλλαζες αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω;

Τίποτα. Αλήθεια. Είμαι της άποψης πως μαθαίνεις μέσα από τα λάθη που κάνεις. Δεν θα άλλαζα καμία απόφασή μου. Είτε ήταν σωστή, είτε λάθος. Μαθαίνω από αυτές

-Σκέφτεσαι να επιστρέψεις στην Ελλάδα;

Οχι...Αυτή τη στιγμή ούτε που το έχω στο μυαλό μου

-Πρόσφατα έγινες πατέρας. Πόσο σε άλλαξε αυτό;

Είναι ότι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου. Οσο και να το λες ή να το σκέφτεσαι, δεν περιγράφεται με λόγια. Σίγουρα όμως έχει περισσότερες ευθύνες. Πλέον δεν σκέφτομαι μονο εμένα αλλά για τρία άτομα. Πάντως να σου πω την αλήθεια, το περισσότερο...λούκι το τραβάει η γυναίκα (.σ.σ γέλια).

-Η Κύπρος ταλαιπωρήθηκε όπως η Ελλάδα από την οικονομική κρίση. Στο νησί βλέπεις να έχουν γυρίσει σελίδα;

Εδώ κανονικά λες.... ποια κρίση;. Η κατάσταση είναι πολύ καλή και τα προβλήματα φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί. Δυστυχώς, καμία σχέση με την Ελλάδα.

 

Τελευταία Νέα