Κουτσοκούμνης: «Επαφές για ΚΕΔ και restart πρωταθλήματος» (pic)

Κουτσοκούμνης: «Επαφές για ΚΕΔ και restart πρωταθλήματος» (pic)

Κουτσοκούμνης: «Επαφές για ΚΕΔ και restart πρωταθλήματος» (pic)

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με πρωινή του ανάρτηση τόνισε ότι ξεκινάνε επαφές για τη νέα ΚΕΔ για να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα.

Φαίνεται πως άμεσα θα έχουμε εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως ανέφερε ο επιτετραμμένος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, απομένει η ολοκλήρωση των επαφών για τη νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ώστε να να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

«Έχω την εντύπωση πως το πρώτο θέμα της εβδομάδας, "Κύπρος και Στοίχημα" έκλεισε καλά. Απομένουν τα θέματα της Ελλάδας που είναι η ολοκλήρωση των επαφών για νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και restart του πρωταθλήματος», έγραψε στο Facebook ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.  

Στη συνέχεια ο κ. Κουτσοκούμνης απάντησε στα ερωτήματα που δέχτηκε κάτω από την ανάρτησή του τόσο για την κάθαρση και τον ρόλο της πολιτείας όσο και για τις εκλογές στην ΕΠΟ.

Ακολουθούν οι απαντήσεις του επιτετραμμένου της FIFA:

«Α ναι και όσο αφορά την λεγόμενη κάθαρση (έτσι στο γενικό) ο κάθε ένας την εννοεί ανάλογα με την ομάδα που στηρίζει. Αλλά κανένας δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει σε ένα τραπέζι και να ακούσει απόψεις και να βάλει θέσεις. Περίεργο».

- «Αν θέλουν λυσεις στη Ελλάδα... υπάρχουν. Δεν με έπεισαν ότι θέλουν».

- «Και ποιος είμαι εγώ ή εσείς για να πούμε ποια είναι η βρομιά αν η πολιτεία δεν προχωρεί υποθέσεις που βράζουν για δεκαετίες. Χρειάζεται υπομονή και όχι αφορισμούς. Χρειάζεται συναίνεση έστω και τώρα. Το πιο εύκολο πράγμα για μένα είναι να τα βροντήξω και να φύγω. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να πω ΟΚ εκλογές. Ιδιαίτερα τώρα που κάποιοι εν τη φαντασία τους (ίσως και υποκινούμενοι) βλέπουν και σκοπιμότητες εκ μέρους μου.

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να πω ΟΚ εκλογές. Ιδιαίτερα τώρα που κάποιοι εν τη φαντασίας τους (ίσως και υποκινούμενοι) βλέπουν και σκοπιμότητες εκ μέρους μου».

- «Αλλά τι θα επιτύχετε με τις εκλογές; Ερωτώ. Μήπως θα καθαρίσει ένας πίνακας και μετά από δύο χρόνια θα πρέπει να καθαρίσουμε τον καθαρισμένο πίνακα;;;»

- «Οι δίκες είναι θέμα πολιτείας. Οι εκλογές είναι θέμα πολιτείας και κατάργησης του νόμου που επεμβαίνει στο τρόπο εκλογής. Τι άλλο;;; Κοιτάξετε να αποδίδετε ευθύνες εκεί που ανήκουν. Καλημέρα σας».

- Σέβομαι την άποψη σας. Φάνηκε το κουμάντο που κάνατε... εδώ και πολλά χρόνια.
 
- Ουδέποτε ζητήθηκε από εμένα γιατί πριν βγω από την αίθουσα της ΠΔΕ πήρα μηνύματα ότι Χ δεν θα παρευρεθεί μαζί με τον Ζ και ότι ο Υ θα κάνει ότι κάνει ο Χ και ότι ο Ζ είναι τσαντισμένος με τον Υ που κάνει ότι κάνει και ο Χ και ότι ο Ω δεν έχει πρόβλημα αλλά...
 

Best of internet