Μαρότα: «Ιδανικός πρόεδρος της Lega ο Γκαλιάνι»

Μαρότα: «Ιδανικός πρόεδρος της Lega ο Γκαλιάνι»

bet365

Η Γιουβέντους θα στηρίξει την υποψηφιότητα του CEO της Μίλαν για τη θέση του προέδρου της Lega, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι ζει τις τελευταίες του εβδομάδες στους Ροσονέρι αφού θα αποχωρήσει αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η πώληση των μετοχών στους Κινέζους και ένα από τα σενάρια που έχει κυκλοφορήσει είναι ότι μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Lega. Σενάριο που μπορεί να έχει βάση και το οποίο θα έχει και τη στήριξη της Γιούβε, ο γενικός διευθυντής της οποίας τοποθετήθηκε για το θέμα.

«Η πιθανή υποψηφιότητα του Γκαλιάνι για την προεδρία της Lega; Νομίζω πως είναι το κατάλληλο προφίλ. Εχει σπουδαία εμπειρία, σοφία και ξέρει πολύ καλά πώς να χειρίζεται θέματα όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αυτή την στιγμή, όμως, δεν υπάρχει ένα σύνολο που να τον βοηθάει. Είναι απαραίτητο οι 20 ομάδες της Serie A να συναντηθούν για να αποφασίσουν. Οπως είναι απαραίτητο ο νέος πρόεδρος να έχει ευθύνες και αυτονομία», είπε για την υποψηφιότητα Γκαλιάνι ο Μαρότα, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε με... γρίφους σε ερώτηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος πιτσιρικάς που θα κυνηγήσει η Γιουβέντους.

«Τις τελευταίες δεκαετίες ο τερματοφύλακας της εθνικής Ιταλίας ήταν Μπιανκονέρο. Ο Τζοφ, ο Μπουφόν... Η ιστορία της Γιουβέντους έχει γραφτεί από πρωταθλητές και ιταλικά ταλέντα», ήταν η ατάκα του και το μυαλό όλων πήγε αυτομάτως στον Τζίτζιο Ντοναρούμα αλλά η λογική λέει ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για τη Γιούβε αφού κανείς δεν μπορεί να δει πώς θα τον πουλήσει η Μίλαν σε αντίπαλο. Και συνεχίζοντας για το ίδιο θέμα ο Μαρότα, είπε: «Δεν σκεφτόμαστε τον διάδοχο αυτή την στιγμή. Θέλουμε πάντα να έχουμε δυνατούς τερματοφύλακες. Σήμερα έχουμε -και είμαστε ευτυχισμένοι- τον Μπουφόν, ο οποίος θα συνεχίσει για κάποια χρόνια και αντιπροσωπεύει όλη την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Μετά, όταν έρθει η ώρα, θα δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να αντικαταστήσεις τον Μπουφόν αλλά η Γιουβέντους στοχεύει και θα βρει έναν άξιο διάδοχο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα