Αντίθετος με την διακοπή ο Σκίμπε

Δημήτρης Τομαράς
Αντίθετος με την διακοπή ο Σκίμπε

bet365

Κάθετα αντίθετος με την διακοπή της Super League είναι ο Μίκαελ Σκίμπε, κάτι το οποίο φέρεται να μετέφερε και στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στην συνομιλία τους.
Στην συζήτηση που είχαν Τσίπρας και Σκίμπε πέραν της ατάκας του Έλληνα Πρωθυπουργού και της απάντησης του Σκίμπε ότι έχει υποστήριξη στην Γερμανία και τυγχάνει αναγνώρισης γιατί βλέπουν ότι προσπαθεί να συμμαζέψει τα πράγματα υπήρξε και μία άλλη παράμετρος.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος με την διακοπή της Λίγκας. Φαίνεται πως το μετέφερε αυτό και τον Πρωθυπουργό και πως δεν είναι καλό ως εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου για την Ευρώπη.
Όπως προκύπτει από πλευράς Σκίμπε είναι δύσκολο για έναν ομοσπονδιακό τεχνικό να δουλεύει κάτω από τέοιες συνθήκες στο πρωτάθλημα. Είναι επίσης ακόμα πιο δύσκολο είναι για τους προπονητές των συλλόγων και τους παίκτες τους που δεν ξέρουν αν θα παίξουν το άλλο Σαββατοκύριακο. Και δυστυχώς είναι και μία άσχημη εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και τους Ευρωπαίους.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα