Μπαζντάρεβιτς: «Δεν κοιμήθηκα μετά το 1-1»!

Δημήτρης Τομαράς
Μπαζντάρεβιτς: «Δεν κοιμήθηκα μετά το 1-1»!

bet365

Ο Μεχμέντι Μπαζντάρεβιτς μίλησε και στους Βόσνιους δημοσιογράφους κατά την επιστροφή της Εθνικής στην χώρα, τονίζοντας πως έμεινε ξάγρυπνος από το 1-1.
Ο Μπαζντάρεβιτς είπε σε τοποθετήσεις που έκανε στο αεροδρόμιο σε Βόσνιους δημοσιογράφους μετά την επιστροφή της αποστολής της Εθνικής του για:
Το 1-1 με τη Βοσνία: Πρέπει να σας πω ότι δεν κοιμήθηκα καθόλου γι' αυτό το 1-1. Εάν συνεχίσουμε έτσι όμως στο τέλος θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας.
Ήταν πολύ δύσκολο έτσι και αλλιώς να κοιμηθείς μετά από τέτοιον αγώνα. Πρέπει να λέμε πως είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα του ματς και το μαχητικό μας πνεύμα. Μετανιώνουμε για το ότι χάσαμε. Ακόμα και ο ένας πόντος όμως είναι σημαντικός.
Όσο για πρόσωπα ο Κολάσινατς έπαιξε με καρδιά, πυγμή και πίστη. Αρκετοί παίκτες μας χτύπησαν. Όλοι όμως έδωσαν τα πάντα και πρέπει να τους συγχαρώ. Η πιο μεγάλη ζημιά για εμάς ήταν ο Τζέκο. Αποβλήθηκε άδικα. Ο διαιτητής επηρέασε τον αγώνα και χάσαμε 2 έξτρα πόντους.
Προφανώς και έχουμε και εμείς τις ευθύνες μας. Δεν έπρεπε να είχαμε δώσει τόση κατοχή στην Ελλάδα στο β' μέρος. Όσο για τον Σπάχιτς θα δούμε την κατάστασή του μέσω εξετάσεων.
Οι παίκτες της Βοσνίας από μέρους τους επανέλαβαν πως το 1-1 δεν είναι κακό σκορ. Παράλληλα όμως πως άξιζαν τη νίκη και πως έχασαν με ποδοσφαιρικά παράδοξο τρόπο τον αγώνα.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα