Τζαβέλλας: «Να 'κερδίσουμε' από αυτό το γκολ»

Τζαβέλλας: «Να 'κερδίσουμε' από αυτό το γκολ»

Gazzetta team
Τζαβέλλας: «Να 'κερδίσουμε' από αυτό το γκολ»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τόνισε πως το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Βοσνία θα έχει «αξία» αν τελικά συνδυαστεί με την πρόκριση
Ο «χρυσός» σκόρερ της Εθνικής ήταν σήμερα ο Τζαβέλλας. Ομως ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το ματς. Οπως τόνισε στην κάμερα του ΟΤΕ, για να έχει «ουσία» και «αξία» το γκολ που πέτυχε και το τελικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να έρθει και η πρόκριση. «Είναι κάτι παραπάνω από μία ισοπαλία. Είμαστε χαρούμενοι. Θα προτιμούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν δώρο το αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν νικάς είναι σημαντικό να μην χάνεις. Αν χάναμε θα ήταν καταστροφικό», είπε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για το τέρμα που σημείωσε και του μεταφέρθηκε πως έγιναν... πολλά για να σκοράρει, όπως π.χ. το ότι δεν αντικαταστάθηκε λόγω της αποβολής του Κυριάκου Παπαδόπουλου.
«Θα μπορώ να σας το πω αν προκριθούμε (σ.σ. εάν είναι το πιο σημαντικό γκολ που έχει σημειώσει). Δεν είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο, αν και ήμασταν προετοιμασμένοι. Καταφέραμε στο τέλος να κλέψουμε τον πόντο. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Επιασα καλά το σουτ. Με... βαράγαν όλοι στο τέλος (σ.σ. γέλια για τους πανηγυρισμούς). Θέλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο και μία ανάλογη συνέχεια. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Το σημαντικό θα είναι να 'κερδίσουμε' από αυτό το γκολ. Να βελτιωθούμε και να πάρουμε την πρόκριση».
«Σκοπός να πάμε στη Ρωσία»
Ο στόπερ του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε MVP και κατά τη βράβευσή του τόνισε πως η Εθνική είναι μία οικογένεια και ότι ο σκοπός είναι ένας, η πρόκριση στη Ρωσία. «Παρ' όλο που είμαστε προετοιμασμένοι ιδιαίτερα γι' αυτό το παιχνίδι, δεν μπήκαμε καλά, αλλά στη συνέχεια καταφέραμε να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα και να συνεχίσουμε για να φτάσουμε στην ισοφάριση. Τώρα πρέπει να βρούμε την ουσία και πήραμε μία παράταση για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.
Είμαστε μία ομάδα που δουλεύει σαν οικογένεια, είμαστε δεμένοι κι αυτό φαίνεται από το καλό κλίμα στ' αποδυτήρια. Όλοι εμείς κι ο κόσμος έχουμε έναν σκοπό και αυτός είναι να πάμε στη Ρωσία και να δώσουμε χαρά στους Έλληνες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν εγκλωβίσαμε τον αντίπαλο, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος», είπε, αρχικά.
Στη συνέχεια, μίλησε:
Για την αποβολή του Κυριάκου Παπαδόπουλου: «Δεν ήμουν μπροστά και δεν την είδα, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι».
Για το αν θέλει να αφιερώσει κάπου το γκολ: «Σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, που τους δώσαμε χαρά και θέλουμε να τους έχουμε πάντα μαζί μας».
Για το σημαντικό γκολ που πέτυχε: «Μακάρι να φανεί χρήσιμο το γκολ μου γιατί θα έχει αξία μόνο αν προκριθούμε».
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα