Ισόπαλες οι Ελπίδες με την Κύπρο

Ισόπαλες οι Ελπίδες με την Κύπρο

Gazzetta team
Ισόπαλες οι Ελπίδες με την Κύπρο

bet365

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την Κύπρο, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 2-2.

Ισόπαλη έληξε η φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Κύπρου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση.

Οι Κύπριοι, προηγήθηκαν μόλις στο 4' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φράγκου. Πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Καρό. Η απάντηση από την ελληνική πλευρά ήρθε στο 39'. Ο Μεληκιώτης με πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στην επανάληψη το παιχνίδι κύλησε χωρίς φάσεις, αλλά την Ελλάδα τελικά να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα. Ο Κούσουλος έκανε χέρι και ο Σάλιακας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 86' για το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Κύπρος θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αν ο Γουίλερ προ κενής εστίας δεν αστοχούσε στο 95'.

Οι συνθέσεις:

Κύπρος (Ν. Ανδρονίκου): Α. Χριστοδούλου (70' Τασουρής), Α. Καρό (61΄ Α. Φραγκέσκου), Χρ. Γούιλερ, Ρ. Αναστασίου, Κ. Παναγή (46' Λίλλης), Φ. Κατελάρης, Α. Φράγκου (70' Κουμής), Ι. Πίττας (55' Ηλία), Θ. Ιωσηφίδης (70' Λιασίδης), Ι. Κούσουλος, Μ. Νικολάου (61' Ψάλτης).

Ελλάδα (Α. Νικοπολίδης): Π. Ντούνης, Ε. Σιάλακας, Α. Ρούσος, Γ. Κυριακόπουλος, Ο. Χατζητέρζογλου, Κ. Πλέγας, Κ. Γαλανόπουλος, Π. Ορφανίδης, Δ. Μεληκιώτης, Ευθ. Κουλούρης, Γ. Μανθάτης.

 

Τελευταία Νέα