Οι Σιώπης και Κουτρουμπής για την κλήση τους στην Εθνική

Οι Σιώπης και Κουτρουμπής για την κλήση τους στην Εθνική

Οι Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Κουτρουμπής μίλησαν για την κλήση τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εκφράζοντας την χαρά τους.

Οι Σιώπης και Κουτρουμπής για την κλήση τους στην Εθνική
Επ' ευκαιρία της κλήσης τους στην Εθνική από τον κ. Σκίμπε για τον αγώνα εναντίον της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, ο Μανώλης Σιώπης και ο Γιώργος Κουτρουμπής μίλησαν γι' αυτήν την σημαντική γι' αυτούς στιγμή.
 
Μανώλης Σιώπης: «Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που, μετά τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων, θα έχω την τεράστια τιμή να φορέσω και αυτή της Εθνικής των ανδρών. Θέλω να ευχαριστήσω τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Σκίμπε και τους συνεργάτες του, καθώς και τον σύλλογο μου τον Πανιώνιο που μου έχει δώσει την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο».
 
 
Γιώργος Κουτρουμπής: «Είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίξει στην Εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου, η οποία ξαφνική αλλά με την παρουσία μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όπως μπορώ, πρώτος εκ των οποίων είναι να νικήσουμε στον αγώνα της Κυριακής με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη. Εύχομαι περαστικά σε όσα παιδιά είναι τραυματίες και δεν ήρθαν ή αποχώρησαν και θέλω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύθηκαν και με κάλεσαν στην ομάδα».

Best of internet