Καρέλης: «Με τη Βοσνία θα είναι αλλιώς»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Καρέλης: «Με τη Βοσνία θα είναι αλλιώς»! (vids)

bet365

Ο Νίκος Καρέλης ήταν ένας από τους λίγους... διασωθέντες στην φιλική ήττα της Εθνικής μας με την Λευκορωσία αλλά μιλώντας στο Gazzetta.gr εμφανίζεται σίγουρος για νίκη με τη Βοσνία!

Ποδοσφαιρικός... κάτοικος Βελγίου πλέον ο 24χρονος Καρέλης που έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της Εθνικής ανδρών στις 3 / 10 / 2014 από τον Κλάουντιο Ρανιέρι, ενόψει των αγώνων με Φινλανδία και Β. Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016. Αγωνίστηκε σε όλες τις «μικρότερες» Εθνικές, συμμετέχοντας, μάλιστα, με την Εθνική Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011. Αξιόλογη ήταν η παρουσία του τα τελευταία χρόνια στην Εθνική Ελπίδων, με τη φανέλα της οποίας είχε 18 συμμετοχές και 9 γκολ. Ο Καρέλης ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής ανδρών για το Μουντιάλ 2014. Με την μεγάλη Εθνική έχει 16 ματς και 2 γκολ.

Σαφώς και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος από το 0-1 με την Λευκορωσία και ας ήταν φιλικού χαρακτήρα στο Καραϊσκάκη. «Δεν ήταν μία καθόλου καλή εμφάνιση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε καλά ως Εθνική. Είχαμε μία άσχημη εικόνα, δεχθήκαμε ένα γκολ από μία εκτέλεση φάουλ και μετά με το αγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε δεν σταθήκαμε ικανοί να επηρεάσουμε την ροή του αγώνα και να αλλάξουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν ένα φιλικό τεστ αυτό το ματς με την Λευκορωσία αλλά δεν παύει να είναι ένα άσχημο ματς. Ένα παιχνίδι από το οποίο δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς δεν πήγαμε καλά», τόνισε αρχικά στο Gazzetta.gr ο διεθνής φορ.

Το παιχνίδι με τη Βοσνία είναι μπροστά και αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό... εμπόδιο με σαφή στόχο όμως: «Με τη Βοσνία θα είναι αλλιώς! Δεν θα είναι όπως με Λευκορωσία. Έχουμε να κάνουμε με ένα άλλο παιχνίδι, που έχει την δική του σημασία και φυσικά δεν είναι φιλικό».

«ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΒΟΣΝΙΑ»

Για τον Καρέλη τα σημεία - κλειδιά με τη Βοσνία είναι πολύ συγκεκριμένα: «Αφήνουμε πίσω την Λευκορωσία. Για εμάς τα σημαντικά είναι μπροστά. Είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Για μένα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και συγκροτημένοι και να λειτουργήσουμε όλοι μαζί. Ομαδικά και με σωστή λειτουργία. Δεν πρέπει με τίποτα να δεχθούμε γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο στόχος θα είναι το μηδέν στην εστία μας στα πρώτα λεπτά. Εάν το καταφέρουμε αυτό θα είναι πολύ βασικό. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως εφόσον κρατήσουμε το μηδέν και δουλέψουμε όλοι μαζί και σωστά είμαι σίγουρος πως θα έρθει το γκολ και με την βοήθεια του κόσμου μας. Θα έρθει το γκολ και μαζί και το νικηφόρο αποτέλεσμα, που όλοι μας θέλουμε. Αυτός είναι ο στόχος άλλωστε».

Πως όμως νιώθει ο ίδιος από την στιγμή που είναι πια στην πρώτη γραμμή στην Εθνική; «Νιώθω πολύ καλά. Το βασικό είναι πως είμαι υγιής. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Υγιής, γερός και δυνατός και όλα τα άλλα θα έρθουν. Νιώθω πολύ καλά αυτήν την περίοδο, πολύ καλά και στην Εθνική και σίγουρος για τον εαυτό μου και όσο παίζω και παίρνω ευκαιρίες θα δίνω πάντα το 100%. Πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθώ να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό νομίζω θέλει και ο κάθε παίκτης».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα